Blue Amnesia XXL Autoflowering (Dinafem) feminized

(2)

Dinafem Seeds krachtige hybride Blue Amnesia XXL Autoflowering is gewoonweg briljant. Net als een goed getrainde artiest balanceert ze zorgvuldig al haar kwaliteiten in een perfecte Sativa/Indica/Ruderalis harmonie, om een ervaring op te leveren van uiterst verzachtende proporties.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Dinafem - Blue Amnesia XXL Autoflowering: Hybride van de hoogste orde

Een hybride van de hoogste orde, Blue Amnesia XXL Auto is het resultaat van een feminized mix van Sativa/Indica/Ruderalis cannabis. De soort is het resultaat van een kruising van Original Amnesia Autofowering en een Auto Blueberry. Deze hoogwaardige marihuanasoort produceert kwaliteit - en heel snel ook.

Blue Amnesia XXL Auto neemt het beste van haar kampioenenroots en is een soort die je niet mag onderschatten. Ze heeft een mooi uitgebalanceerd cluster van eigenschappen en is vrijwel foutloos! Elegant in uiterlijk, een onderscheidend aroma en een intense smaak, deze soort is een all rounder. Naarmate de plant zich ontwikkelt vormen zich kleine internoden en langgerekte toppen, die bedekt zijn met hars.

Binnen duurt de bloeiperiode van Blue Amnesia XXL zo'n 75-80 dagen, dus de kans is klein dat je oeverloos met je duimen zit te draaien terwijl je wacht hoe de plant rijp wordt. Voor wat betreft opbrengst: een binnenoogst produceert een respectabele 400-450 g/m², een buitenoogst zal je 60-170 g/m² opleveren.

Als gevolg van de uitstekende roots van Blue Amnesia XXL Auto zullen gebruikers vergast worden op een verleidelijke mix van geuren en smaken. Nuances van bloemen, bessen en (verrassend genoeg) zwarte peper prikkelen je zintuigen. Over zintuigen gesproken, je kunt er rekening mee houden dat de langdurende, krachtige en cerebrale eigenschappen van deze soort je in hun greep krijgen - zowel fysiek als geestelijk, zonder twijfel dankzij haar Amnesia-afkomst.

Of je haar nu rookt in een sociale of een meer ontspannen omgeving, Blue Amnesia XXL Auto is zeer zeker een onvergetelijke soort.

Blue Amnesia XXL Autoflowering (Dinafem) feminized Product Informatie
Merk Dinafem
Ouders Original Amnesia Auto x Blueberry Auto
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 11-12 weken van zaadje tot oogst
THC Hoog
CBD Laag
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 200g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
  (2)
  Bekijk alle reviews
  31/Jul/2020

  semi
  ottimi semi da una ottima banca di semi , nati tutti

  V. S.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Blue Amnesia XXL Autoflowering (Dinafem) feminized
Blue Amnesia XXL Autoflowering (Dinafem) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.