Bubba Kush (Dinafem) feminized

(2)

De Indicakrachten van Bubba Kush worden alleen geëvenaard door haar uitmuntende collectie smaken en prikkelende geuren. 90% Indica/10% Sativa, 18 % THC, 600-800 g/plant, de statistieken spreken voor zichzelf - Bubba Kush is waarlijk een klasse apart.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Dinafem - Bubba Kush: Welkom bij de Eredivisie van Wiet

Als Bubba Kush een voetbalspeler was, ben ik er vrijwel zeker van dat hij Messi zou zijn, want dit Indica idool is absoluut een van de legenden! Ze komt voort uit een elitaire kloon van Dinafems Pre '98 Bubba Kush, die (zeer waarschijnlijk) een van 's werelds beste Indicavariëteiten is.

Esthetisch gezien bevredigend op alle mogelijke manieren, Bubba Kush is in feite de BOSS van de Indicatoppen. Dik, onvolgroeid en met brede bladeren; Bubba Kush is een plant met een prachtig groen uiterlijk.

De plant is ongelooflijk robuust, klein, snel en makkelijk in onderhoud - hé, net als zijn voetballende tegenhanger, of niet?

Oké, terug naar de Bubba. Naarmate ze zich ontwikkelt, zal ze grote, compacte toppen krijgen, die bedekt zijn met hars. Bubba Kush is een soort van een ongelooflijke kwaliteit, en het feit dat ze haar oogst oplevert zonder al te veel onderhoud, zorgt ervoor dat ze extra aantrekkelijk is voor experts en kwekers. Voor wat betreft de opbrengst: Bubba Kush bezorgt je een glimlach als van de Kolderkat (en dat is voordat je er zelfs nog maar van gerookt hebt) en produceert ongeveer 500 g/m². En om het allemaal nog wat mooier te maken duurt de bloeiperiode van de soort ook nog eens slechts 60-65 dagen!

Bubba Kush is begiftigd met een bijna zuivere hoeveelheid Indica (90%/10% Sativa) en is zo intens en ontspannend als maar kan. De kracht van de Indica wordt alleen geëvenaard door haar uitmuntende scala aan smaken en prikkelende geuren. Meteen vanaf het begin zullen de subtiele maar bevredigende vleugjes kruiden, koffie, citrusvruchten en aardse geneugten je opvallen.

Gebruikers die lijden aan slaapstoornissen of spierpijn zullen profiteren van de medicinale kwaliteiten van deze specifieke soort. Maar ook degenen onder ons die op zoek zijn naar ontspanning zullen in deze soort de juiste plant vinden.

Bubba Kush (Dinafem) feminized Product Informatie
Merk Dinafem
Ouders Pre'98 Bubba Kush
Genetica 90% Indica / 10% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 20%
CBD Laag
CBD:THC 1 : 81.8
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 800g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
  (2)
  Bekijk alle reviews
  22/Apr/2020

  Krüppel und Zwitter
  3 von 3 Samen nicht zu gebrauchen

  A. W.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Bubba Kush (Dinafem) feminized
Bubba Kush (Dinafem) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.