Alle reviews

Fruit Autoflowering (Dinafem) feminized

 4.00/5 (7)
  06/Feb/2021

  gut
  Gut gewachsen und sehr guter Ertrag danke

  T. K.
  22/Jul/2020

  Aucune graine germées
  Je cultive depuis de nombreuses années. Je sais donc parfaitement faire germer les graines. Graines non viables. Je ne reprendrais plus chez Dinafem.

  N. B.
  01/May/2019

  Top Seeds
  Nur zu empfehlen. Gut gewachsen und sehr guter Ertrag

  J. D.
  20/Apr/2016

  Absolute beginner
  Hallo iedereen. Als kersverse klant van Zamnesia ben ik heel tevreden over de snelheid en correctheid van leveren, en van de producten. Ik heb deze zaadjes, samen met nog 3 andere Dinafem zaadjes (Critical Jack Autoflowering feminized), een smartstart, en een doosje voeding besteld op 27 maart, en 2 dagen later was alles netjes aan de deur geleverd. Met gratis zaadje (Zamnesia Lowryder II), waarvoor dank. Op 2 april was alles al geplant in de smartstart. Ik heb 2 Dinafem-zaadjes aan een goede maat gegeven omdat ik al dikwijls van zijn kweek heb mogen proeven. Onze 5 zaadjes zijn allemaal uitgekomen en staan nu te pronken in grote potten. Dit is mijn allereerste kweek dus ondanks het gebrek aan ervaring is de start perfect verlopen. Misschien was ik echter net iets te vroeg, was er vanuit gegaan van toch iets meer zon te krijgen voor de tijd van het jaar. Ze zijn nog aan de kleine kant maar al bij al doen de meisjes het goed. Ze staan zo veel mogelijk buiten als het weer het toelaat, binnen staan ze achter grote ramen die op het zuiden gericht staan. Ik ga hier zeker nog dingen bestellen, heb mijn oog al laten vallen op o.a. een grinder met zeefje, zeefbox, en qua AF-zaadjes waarschijnlijk Girl Scout Cookies en Big Bud XXL. Groetjes uit België.

  S. F.
  22/Apr/2015

  Gut
  Wächst schnell und verträgt Kälte auch relativ gut , bedeutet man braucht sich nicht alt zu sehr zu sorgen wenn die Temperaturen in der Nacht sinken

  J. S.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Je bezoekt onze Nederlandse website.