Kush Van Stitch Auto (Flash Auto Seeds) feminized

(1)

Kush Van Stitch Auto pronkt met een pure citroengeur als geen ander en een rijke, decadente smaak om een moord voor te doen. Dit is een perfect voorbeeld van een Indica-icoon in de maak. Dit feminized fenomeen met haar stellaire genen kruist Lowryder 2 met de welbekende OG Kush, wat resulteerde in een soort met een immense kracht en prestatie. Ze is perfect voor guerrillakwekers.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Flash Auto Seeds - Kush Van Stitch Auto: Sterke Indica met toegevoegde medicinale voordelen

Kush Van Stitch Auto van flash Auto Seeds is een Indica van een superbe verfijning en een ontspannend genot. Ze heeft alle kenmerken van een legende in de maak. Deze plant is echt een snel spektakel, ze groeit met veel kracht en produceert uiterst duurzame hars die een verleidelijke citrusgeur afgeeft.

Deze eersteklas wietkruising bestaat uit de heerlijke Lowryder en de exceptionele OG Kush. Kush Van Stitch Auto komt tevoorschijn met een intensiteit als geen ander. Zo veel zelfs dat beginnende kwekers haar overweldigend kunnen vinden (op zijn minst). Als je haar eenmaal geïnhaleerd hebt, wordt het fysieke van haar stone meteen duidelijk. Je gehele lichaam begint vrijwel direct te smelten, je blijft compleet relaxed achter - deze soort is een geweldige remedie voor 's nachts.

Kush Van Stitch Auto heeft een hoog CBD-gehalte en is een uiterst capabele medicinale soort. Patiënten die lijden aan aandoeningen als chronische pijn, spierspanning en slapeloosheid (om maar wat te noemen) zullen merken dat hun symptomen significant verminderd worden.

Hoewel ze compact van postuur is, laat Kush Van Stitch Auto niets te wensen over wanneer het op smaak, kracht of snelheid aankomt - ze is klaar voor de oogst binnen 55-65 dagen. Kwekers kunnen alles verwachten tussen 20-100 g/plant keihard aankomende cannabis.

Als je op zoek bent naar een plant met een rijke citrussmaak, een ongelooflijk potente Indicastone en een snelle groei, kijk dan nier verder dan Kush Van Stitch Auto.

Kush Van Stitch Auto (Flash Auto Seeds) feminized Product Informatie
Merk Flash Auto Seeds
Ouders Lowryder 2 x OG Kush
Genetica Indica
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC 19%
CBD Hoog
Hoogte (Outdoor) 70cm
Opbrengst Outdoor Tot 100g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  Bekijk alle reviews
  13/Oct/2021

  THC levels on point
  Very nice high from this one!

  B. K.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Kush Van Stitch Auto (Flash Auto Seeds) feminized
Kush Van Stitch Auto (Flash Auto Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.