Number One SuperAuto (Flash Auto Seeds) feminized

(1)

Number One SuperAuto is een massaproducent van superkwalitatieve gewassen en presenteert een veelbelovend pakketje dat kwekers van alle niveaus zal aanspreken. Hoewel je haar binnen kunt kweken, gaat ze pas echt los in de buitenkweek. Number One SuperAuto torent ver uit boven de concurrentie - ze produceert opbrengsten van wel 700 gram!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Flash Auto Seeds - Number One SuperAuto: Enorme productie van een enorme plant

Number One SuperAuto van Flash Auto Seeds is uiterst productief en vergt weinig onderhoud, ze is het perfecte evenwicht tussen kracht en prestatie. Deze feminized kracht is een kruising van Stitch 0.1, White Widow en Nepal. Dit resulteert (letterlijk) in de geboorte van een groene gigant die gezegend is met hoogrenderende mogelijkheden.

Number One SuperAuto rekt zich maximaal uit en groeit buiten op tot een hoogte van 3 meter (over wolkenkrabbers gesproken). Een blik op haar overvloedige opbrengst en je springt een gat in de lucht. Als een expert haar kweekt, kan ze wel meer dan 700 gram hoogkwalitatieve gedroogde wiet produceren. Ze voltooit haar levenscyclus binnen 90-100 dagen.

Number One SuperAuto is absoluut een genot om te roken en brengt een sterke en gemotiveerde stone teweeg. Naarmate de high voortschrijdt, begint de roker creatieve gedachten te ontwikkelen en zich opgemonterd te voelen. In gezelschap van vrienden weet ze te boel op te vrolijken met een lading energie en vrolijkheid.

Number One SuperAuto staat bovenaan de lijsten vanwege haar stellaire genen en verbluffende opbrengsten. Kwekers die op zoek zijn naar een grote opbrengst zouden haar absoluut een keer moeten uitproberen.

Number One SuperAuto (Flash Auto Seeds) feminized Product Informatie
Merk Flash Auto Seeds
Ouders Nepalese x White Widow x Stitch 0.1
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 13-14 weken van zaadje tot oogst
THC 19%
CBD 0-1%
Hoogte (Outdoor) 300cm
Opbrengst Outdoor Tot 500g/plant
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  Bekijk alle reviews
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Number One SuperAuto (Flash Auto Seeds) feminized
Number One SuperAuto (Flash Auto Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.