Royale Haze (Dinafem) feminized

Royale Haze van Dinafem heeft uitstekende genen en is een hybride die op meer dan één manier rijk is. Ze is een zware producent maar licht qua onderhoud en is een aantrekkelijke toevoeging aan iedere collectie. Royale Haze is op zijn minst esthetisch bevredigend, groeit uit tot een beest, maar weet haar schoonheid wel te behouden. Met haar Sativastone brengt ze een potente roes teweeg.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Dinafem - Royal Haze: Groene reus met een reusachtige waarde

Royale Haze feminized van Dinafem is een hoogkwalitatieve door Sativa gedomineerde soort gemaakt van Haze #2 (Skunk x Northern Lights) genen. Deze hoogkwalitatieve hybride is mooi afgerond en zal ongetwijfeld bij Sativaliefhebbers en Hazeliefhebbers in de smaak vallen. Zoals reeds vermeld is Royale Haze overwegend Sativa van aard (85% om precies te zijn) en slaat ze op je in met een Sativaroes.

Royale Haze klinkt dan misschien vorstelijk, ze is absoluut een plant voor het volk. Of je nu een beginnende kwekers bent, een doorgewinterde veteraan of iets daartussenin, ze is hoe dan ook jouw perfecte wietpartner. Dit komt doordat ze snel bloeit, uiterst resistent is en makkelijk tot een superster uitgroeit die zowel binnen als buiten bloeit. Ze is goed bestand tegen koude weersomstandigheden en ploegt voort tot verbluffende hoogte; sommige exemplaren zijn zelfs 4,5 meter hoog geworden!

Royale Haze is rijk aan THC (16-20%), voert een show op die bij een cannabiskoning (of koningin) past en produceert in de buitenkweek zo'n 600-900 g/plant. Deze weelderige opbrengsten zijn meestal klaar eind oktober. Als je haar buiten kweekt, kun je zo'n 450-500 g/m² spectaculaire cannabis verwachten.

Ze loopt over van de smaak en geur en slaat op je zintuigen in op precies de juiste manier. Ze verbergt hinten van Skunk, citrus, exotisch hout en dennen in zich. Deze verrukkelijke geneugten zijn de perfecte toevoeging aan de cerebrale hoofdmaaltijd. Indicascheuten vinden hun weg door je lichaam en verlenen de stone een relaxed randje. Dit is de perfecte wiet om met een groepje vrienden te roken of om na een vermoeiende dag mee te ontspannen.

Royale Haze (Dinafem) feminized Product Informatie
Merk Dinafem
Ouders Haze #2 x (Skunk x Northern Lights)
Genetica 15% Indica / 85% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 11-12 weken
THC 20%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) Up to 4,5m
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Royale Haze (Dinafem) feminized
Royale Haze (Dinafem) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.