Auto Brooklyn Sunrise (Dutch Passion) feminized

(2)

East Coast "Brooklyn" Diesel, Upstate New York AK en ruderalis brengen Auto Brooklyn Sunrise voort. Deze strain heeft de kracht van haar ouderplanten behouden, maar doet er iets langer over dan de meeste autoflowers. Namelijk 11 weken, van zaad tot oogst. Ze biedt echter een aromatische smaak en sterke high.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Dutch Passion - Auto Brooklyn Sunrise: Indrukwekkende wiet van de East Coast

New York staat bekend als de stad die nooit slaapt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze uit NYC voortgesproten strain barst van de stimulerende en enthousiasmerende effecten. Dutch Passion heeft Auto Brooklyn Sunrise veredeld met een East Coast "Brooklyn" Diesel en genen van AK. Dit levert een euforische high op, gedefinieerd door golven van energie en motivatie.

Hoewel autoflowers de naam hebben snel te groeien en in staat zijn te bloeien zonder verandering in het lichtregime is het eerstgenoemde niet noodzakelijkerwijs waar voor deze hoogwaardige cultivar. Ondanks dat het 11 weken duurt voordat ze afgerijpt is, is dit echter relatief kort. Zeker als je kijkt naar de sativa-dominante genetische opbouw van de ouderplanten en dan met name de Diesel. Daarbij maken de indrukwekkende oogsten veel goed van de extra moeite die nodig is om de planten een paar weken langer gezond en vitaal te houden. Deze strain is met succes binnen, buiten en in kassen te kweken.

Dan zijn er nog de aromatische Dieselsmaken en levendige, maar zachte effecten die deze strain ideaal maken voor gemotiveerde stoners of mensen die willen medicineren terwijl ze toch geconcentreerd en energiek blijven. Wat je reden ook is om voor deze plant te kiezen, ze biedt een fantastisch uitstapje naar de wereld van het Diesel-kweken. En ze zal keer op keer bewijzen dat ze de moeite waard is.

Auto Brooklyn Sunrise (Dutch Passion) feminized Product Informatie
Merk Dutch Passion
Ouders East Coast "Brooklyn" Diesel x Upstate New York AK x ruderalis
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 11-12 weken van zaadje tot oogst
THC 18%
CBD 0-1%
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor 50-100 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
  (2)
  Bekijk alle reviews
  23/May/2022

  La soddisfazione
  Amo questa qualità colma di aroma e potenza , bisogna usare rispetto sennò ti stende vederla crescere è una gioia per gli occhi, bella compatta, piena di resina.e con un profumo travolgente. Raccolti che ti lasciano il "dolce" in bocca e tanta soddisfazione. Top!

  D. M.
  24/May/2016

  Wau !!! was für ein ultrakick! jeder der weinachten mag wird diese sorte Lieben!
  Ich kann diese Sorte jedem nur empfehlen eine glanzleistung an Qualität. Keimrate 100% 3von3 sind in kurzester zeit herausgeschossen wuchs genauso schnell wie eine cheese aber sehr potent. hatte 2 phenotypen beide rochen sehr stark und intensiv,sobald die pflanzen in die blühte phase kommen entwickeln sie sehr dichte und kompackte buds und richen jedentag anders mal nach pinie mal orandenschalen abrieb mit einer würze nach Lebkuchen richt genau so wie aufm weinachtsmarkt! unglaublich komplexe duftnoten. wuchs höhe 100-128cm. Ertrag betrug erstaunlicher weise stolze 126,7g pro pflaze im 10liter topf bei 600w.

  P. S.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto Brooklyn Sunrise (Dutch Passion) feminized
Auto Brooklyn Sunrise (Dutch Passion) feminized