Missile 33 SuperAuto (Flash Auto Seeds) feminized

(1)

Deze autoflowering variant is een kruising van Stitch 0.2, AK-47 en KC33. Ze levert tot wel 150-500g per plant in een levenscyclus van 95-100 dagen. Missile 33 SuperAuto is de juiste keuze voor buitenkwekers die kampen met korte seizoenen en een uitdagend klimaat. De Nederlandse genen van KC33 staan bekend om hun weerstand tegen slecht weer. AK-47 voegt penetrerende kracht toe.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Missile 33 SuperAuto: Missie volbracht in 95-100 dagen

Flash Auto Seeds maakte Missile 33 SuperAuto door genen van Stitch 0.2, AK-47 en KC33 met elkaar te kruisen. Deze "super-auto" zal aanzienlijk groter worden dan andere autoflowering soorten en heeft daarom ook een langere levenscyclus. Het grote voordeel van Missile 33 SuperAuto is dat een zeer grote oogst kan worden bereikt, onafhankelijk van het aantal lichturen. Hierdoor wordt buiten kweken in strenge weersomstandigheden en korte seizoenen een haalbare uitdaging. Binnenkwekers kunnen ook profiteren van de hogere opbrengst door minder planten per m² neer te zetten, waardoor de homogeniteit onder fenotypen wordt verhoogd.

Missile 33 bereikt haar doel in 95-100 dagen van zaadje tot oogst en levert dan tot wel 150-500g per plant. De old-school genen van KC33 maken deze variant bijzonder aantrekkelijk voor buitenkwekers vanwege de taaiheid die wordt geassocieerd met deze Nederlandse klassieker. Missile 33 SuperAuto is geschikt voor elke kweekomgeving en kan overal uitmuntende resultaten behalen. Binnenkwekers moeten wellicht een manier vinden om de hoogte van 150-300cm in bedwang te houden, door bijvoorbeeld low stress training of een ScrOG te gebruiken. Dit zou ook voordelig werken voor de vele zijtakken die door Missile 33 worden geproduceerd, waarmee de autoflowering opbrengst nog verder wordt verhoogd.

De bekroonde KC33 bestaat oorspronkelijk uit 60% Indica genen, maar de hybridisering met de Sativa dominante AK-47 heeft de hoeveelheid Sativa genen in deze kruising verhoogd, waardoor ook de high intenser wordt. Het is een prettige, maar sterke hybride stone die voornamelijk ontspannend werkt, maar ook kan verrassen met typische Sativa effecten, zoals versterkte geluksgevoelens en creativiteit. Als het om smaken gaat, ervaren we een geavanceerde mix van hout, dennenboom en vers geplukte, wilde bessen. Lekker!

Missile 33 SuperAuto is de ideale autoflowering variant voor buitenkwekers die geen compromis willen sluiten als het gaat om een grote oogst, maar wel onafhankelijk willen zijn van het aantal lichturen per dag. Korte seizoenen en een regenachtige herfst zijn problemen die tot het verleden behoren! Missile 33 SuperAuto kan een effectief wapen zijn voor elke kweker die doelt op een grote opbrengst van hoogwaardige wiet, geproduceerd in 95-100 dagen.

Missile 33 SuperAuto (Flash Auto Seeds) feminized Product Informatie
Merk Flash Auto Seeds
Ouders KC33 x AK47 x Stitch0.2
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 13-14 weken van zaadje tot oogst
Hoogte (Outdoor) 300cm
Opbrengst Outdoor Tot 500g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  Bekijk alle reviews
  23/Jan/2023

  Super schneller Versand
  Super schneller Versand, besten Dank.

  M. J.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Missile 33 SuperAuto (Flash Auto Seeds) feminized
Missile 33 SuperAuto (Flash Auto Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.