Spacer SuperAuto (Flash Auto Seeds) feminized

(2)

Spacer SuperAuto is een Sativa dominante autoflowering soort die tot wel 150-500g per plant kan opleveren in 90-105 dagen, van zaad tot oogst. Zogeheten "super-auto's" zijn meestal Sativa dominant, hebben een langere levenscyclus en worden groter dan normale auto soorten. Spacer SuperAuto past in deze categorie en kan 150-300cm hoog worden. Enorme vertakking en sterke, energieke effecten!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Flash Auto Seeds - Spacer SuperAuto: Energieke effecten en opmerkelijke opbrengst

Steeds meer zadenbanken bieden zogeheten "super-auto's" aan. Deze autoflowering soorten zijn meestal Sativa dominant en produceren een grotere oogst, vergeleken met een normale autoflowering soort. Een verklaring hiervoor is de langere levenscyclus, die resulteert in aanzienlijk grotere planten. Als het gaat om formaat, is er geen opvallend verschil met feminized cannabis soorten. Spacer SuperAuto van Flash Auto Seeds is een "super-auto" bij uitstek. Ze is ontstaan uit een kruising van Stitch 0.2, AK-47 en de beroemde Chaze.

Spacer SuperAuto is extreem krachtig en kan 3-5cm per dag groeien tijdens de vegetatieve fase. Dit leidt tot een gemiddelde hoogte van 150-300cm, zodra de levenscyclus van 90-105 dagen is voltooid. Ze kan zowel binnen als buiten worden gekweekt en levert een verbazingwekkend grote oogst voor een autoflowering plant, tot wel 150-500g per plant. Intensieve vertakking en veel bloemen kunnen worden verwacht. Zeker kas- en buitenkwekers kunnen interesse hebben in Spacer SuperAuto: Grote oogsten in een kort seizoen!

Zoals vele andere "super-auto's" is ook Spacer SuperAuto Sativa dominant, met 85% Sativa genen. Chaze en AK-47 genen zorgen voor veel kracht in deze kruising. Het effect is voornamelijk energiek en euforisch, stress verlichtend en kan gevoelens van innerlijk geluk opwekken. Deze soort is geschikter om overdag te worden gebruikt, op een zonnige dag die moet barsten van de activiteiten, dan om te roken voor het slapengaan. Aroma's doen denken aan de zalige geur van dennenbomen en dragen bij aan een uitgesproken zoetigheid.

Spacer SuperAuto is de ideale keuze voor kwekers die autoflowering genen willen, die toch grote planten en grote oogsten produceren, terwijl de levenscyclus vanzelf wordt voltooid, onafhankelijk van het aantal lichturen per dag. Grote oogsten en een kort buitenseizoen zijn niet langer met elkaar in tegenspraak!

Spacer SuperAuto (Flash Auto Seeds) feminized Product Informatie
Merk Flash Auto Seeds
Ouders Chaze x AK47 x Stitch0.2
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 13-14 weken van zaadje tot oogst
THC 19%
CBD 0-1%
Hoogte (Outdoor) 300cm
Opbrengst Outdoor 450-500 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
  (2)
  View all reviews
  18/Sep/2020

  Dead on Arrival
  On the plus side this company ships their seeds in a 3+1 package. So theoretically if one seed fails you still get what you paid for. But if all the seeds are dead from the beginning as they were in my case you are back to ground zero. Super Auto disappointment.

  F. Z.
  12/Jul/2017

  Top!
  Bin vollkommenen zufrieden. Toller schneller Wuchs.... Kann es kaum erwarten....

  S. S.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Spacer SuperAuto (Flash Auto Seeds) feminized
Spacer SuperAuto (Flash Auto Seeds) feminized