Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

Vaporizer KruidenEr zijn 17 Producten

Je zou kunnen denken dat er niets boven het vapen van wat hoogwaardige ganja gaat, en de meesten van ons zijn het hier waarschijnlijk mee eens. Maar als je nieuwsgierig bent of simpelweg iets nieuws en bijzonders wilt proberen, zijn er een aantal alternatieve kruiden waar je van kunt genieten.

Sommigen hebben psychoactieve effecten, terwijl andere kruiden velerlei voordelen bieden. Het is ook mogelijk om je cannabis te voorzien van een kruidige kickmet behulp van onze vaporizer kruiden. Het toevoegen van wat vape herb aan een bowl gevuld met marihuana zal de smaak versterken en kan zelfs het effect veranderen.

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.

Vaporizer Kruiden - Klik hier voor meer info

Informatie Over Vape Kruiden

Wat Zijn Vape Kruiden?

WAT ZIJN VAPE KRUIDEN?

Er bestaan veel kruiden die je kunt verdampen en die een groot aantal nuttige eigenschappen bezitten. Sommige wekken psychoactieve effecten op. Andere hebben weer therapeutische en/of medicinale eigenschappen. Technisch gezien, is het verdampen van kruiden een vorm van aromatherapie. Veel kruiden die voor dit doel worden gebruikt, hebben een lange geschiedenis binnen verschillende culturen. Het grote voordeel van het verdampen van kruiden: je inhaleert geen giftige bijproducten. Dat gebeurt wel als je ze zou roken.

Er worden veel verschillende kruiden gebruikt om te verdampen, het ene wat bekender dan het andere. Veel hiervan worden geconsumeerd om stress en angst te verlichten, slaap op te wekken en de stemming te verbeteren. Ook worden ze gebruikt om depressieve gevoelens te verdrijven. Ze kunnen daarnaast helpen bij problemen met de spijsvertering en het ontspannen van het lichaam. Verder zouden ze misselijkheid en/of hoofdpijn verlichten. Er wordt beweerd dat deze vape kruiden kunnen helpen bij het bestrijden van de griep en longontstekingen. Ook zouden ze een hevige verkoudheid en keelpijn verlichten. Ze kunnen namelijk krachtige antibacteriële en antibiotische effecten opwekken. Er is dus een vape kruid voor elke aandoening en elke gebruiker. Sommige zijn zelfs nog krachtiger als ze worden gecombineerd in een unieke mix.

DE VOORDELEN VAN VAPE KRUIDEN

De Voordelen Van Vape Kruiden

De verschillende kruiden bieden allemaal andere voordelen. Toch bevatten alle vape kruiden een aantal dezelfde verbindingen en terpenen. Denk aan flavonoïden, sesquiterpenoïden en flavonolen. Met het verdampen, worden deze verbindingen in het lichaam opgenomen. Weet dat vape kruiden veelzijdig zijn. Zo kan een kruid je energieniveau stimuleren, maar ook fungeren als krachtig afrodisiacum.

De Grieken, Romeinen en Chinezen wisten al lang dat kruiden het vermogen bezitten om angst en depressies te verlichten. Dat was ook de reden dat ze de kruiden verkochten in hun apotheken. Kruiden als kamille hebben een positieve invloed op het netwerk van neuronen die betrokken zijn bij emoties, opwinding, bepaalde cognitieve functies en geheugenprocessen. Hun neuro-endocriene verbindingen binden zich aan de gamma-aminoboterzuur (GABA) receptoren in de hersenen. Deze receptoren voeren ingewikkelde modulerende functies uit in de neuronen. Hiermee kunnen stemmingsstoornissen worden behandeld en anxiolytische effecten worden opgewekt. Daarnaast kunnen ze de dopamine receptoren beïnvloeden. Dat leidt tot geluksgevoelens en motivatie. Sommige imiteren zelfs de chemische werking van antidepressiva.

Vape kruiden kunnen je ook helpen slapen, ontspannen en ontstressen. Sommige kruiden stimuleren de productie van glycine. Dat ontspant de zenuwen en spieren en werkt als een mild verdovend middel. De terpeen chrysine, in veel kruiden aanwezig, heeft ook een kalmerende en ontspannende werking. Lavendel bevat linalool. Dat verzacht en stimuleert een betere slaap. Naast kruiden die kalmte opwekken, zijn er kruiden die een stimulerende werking hebben. Hiermee kun je je energie en alertheid een boost geven. Dit komt door de aanwezigheid van cafeïne en andere stimulerende verbindingen.

Video: Lavendel - Vape Kruiden

Ook personen die zoeken naar pijnstilling zouden vape kruiden kunnen proberen. Dit komt omdat de kruiden werken als een antiseptisch, antibacterieel en een spierverslappend middel. Blauwe Lotus staat vooral bekend om haar psychoactieve effecten. Maar ze kan ook worden ingezet om spasmen, migraine, menstruatiepijn en tinnitus te verlichten.

Een gezond spijsverteringsstelsel is onontbeerlijk voor de algehele gezondheid. Daarom worden kruiden van oudsher ook wel gebruikt om de spijsvertering te stimuleren. Ze zijn perfect voor het versnellen en bevorderen van de stofwisseling en afscheiding. Ze kunnen namelijk winderigheid, een opgeblazen gevoel en andere algemene symptomen verlichten die worden veroorzaakt door een voedselallergie en indigestie. Sommige kunnen het lichaam zelfs ondersteunen om zich te ontdoen van gasvorming. De vluchtige olie in citroenmelisse helpt bijvoorbeeld bij het ontspannen van de spieren in de blaas en de maag. Dat kan helpen tegen krampen en winderigheid. Daarnaast kunnen vape kruiden hypertensieve aandoeningen en algemene maagproblemen verlichten.

Als je merkt dat je libido en seksuele verlangens zijn afgenomen, kun je overwegen wat kruiden te verdampen. Sommige werken namelijk als afrodisiacum. Ze verbeteren het uithoudingsvermogen, de energie en stimuleren het centrale zenuwstelsel. Door euforische gevoelens op te wekken, kan het seksuele genot ook worden versterkt.

PRAKTISCHE TIPS VOOR HET VERDAMPEN VAN KRUIDEN

Koop Een Grinder

Om je vape kruiden maximaal te benutten, moet je rekening houden met het volgende. Allereerst moet je zeker weten dat je kruiden van goede kwaliteit zijn. Ben je ervan overtuigd dat je een hoogwaardig product gebruikt, vrij van pesticiden en andere schadelijke toevoegingen? Dan is het tijd de wereld van de vape kruiden te ontdekken.

Zoek uit wat de beste temperaturen zijn om de kruiden te verdampen en de beste effecten op te wekken. Hier zit namelijk nogal wat verschil in. Hiermee voorkom je ook dat je kostbare kruiden verbranden.

Je kruiden moeten droog zijn, maar niet te droog. Als ze uiteenvallen in je handen, zijn ze te droog. Voor de beste dampervaring, moeten ze altijd een beetje vocht bevatten. Maar ze moeten ook weer niet nat of vochtig aanvoelen.

Koop een grinder als je die nog niet hebt. Je moet je kruiden goed vermalen voordat je ze met je vaporizer kunt gebruiken. Dit verzekert dat de hitte gelijkmatig en efficiënt door het plantenmateriaal gaat.

Uiteraard heb je ook een vaporizer nodig. Kies er een met een goede dampproductie. Zorg er ook voor dat je de temperatuur er op de graad nauwkeurig mee kunt instellen. Inhaleer altijd langzaam. Hiermee voorkom je het afkoelen van de kamer en blokkades in het mondstuk.