De Beste Vaporizer Kruiden Voor Ontspanning

De Beste Vape Kruiden Voor Ontspanning

Stress is een eigentijds probleem en het kan ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken. Goed ontstressen kan een hoge bloeddruk onder controle en stabiel houden. Als je in staat bent je downtime aan te vullen met voldoende slaap, geen kopzorgen hebt en een positieve kijk op het leven, kan je stress in de kiem smoren.

Vapen is een eigentijdse oplossing om de essentiële verbindingen van traditionele kruidenbehandelingen veelzijdiger te maken. Kruiden bieden directe fysiologische effecten, zoals het verbeteren van soepele spierfuncties of verwijding van de bronchiën. Een zorgvuldige selectie van kruiden kan angst verminderen door de "feel good" chemicaliën in de hersenen aan te wakkeren en het kan de kwaliteit van de slaap verbeteren.

KAMILLE

Kamille

Kamille werd al voor de opkomst van het Oude Egypte gebruikt als thee en plaatselijke behandeling. De uitgebreide hoeveelheid verbindingen in kamille bezitten vele functies.

Het vapen van kamille voor ontspanning zorgt ervoor dat nuttige, vluchtige verbindingen direct in de bloedbaan belanden. Een van de actieve bestanddelen van de essentiële olie is bisabolol. Dit terpeen werkt als een ontstekingsremmer en anti-irriterend middel, maar heeft ook een licht pijnstillend en ontspannende werking. Het pijnstillende effect valt met name op tijdens het vapen.

Kamilleview product

Gedacht wordt dat de flavonoïde chrysine deels verantwoordelijk is voor de anti-angst eigenschappen van kamille. Als kamille wordt verdampt, zal de productie van glycine worden gestimuleerd. Dit is een chemische stof die zenuwen en spieren ontspant en mild verdovend werkt. Het verhoogt ook de beschikbare hoeveelheden GABA in de hersenen, die een rol speelt in het verminderen van angst en het stimuleren van ontspanning.

Het vapen van kamille voordat andere kruiden worden verdampt, kan een gemakkelijke absorptie van andere vluchtige verbindingen ondersteunen. Gedroogde kamillebloemen moeten eerst met de vingers worden gebroken, waarna ze kunnen worden gemalen. De essentiële oliën in de gedroogde bloemen zullen vaporizen op een temperatuur van 100° - 150°C. Voordat je je vape weer vult, moet je eerst beoordelen hoe je voelt, want het vapen van dit kruid kan een vrij krachtige ervaring opwekken.

HOP

Hop

Die biertjes na het werk zijn zo ontspannend vanwege de effecten van hop. Als je geen alcohol drinkt, kan je nog steeds voordeel behalen uit deze ontspannende eigenschappen door gedroogde hop te vapen.

Hop bevat alfazuren, flavonoïden en essentiële oliën. Myrceen en humelene zijn de prominente en actieve terpenen die verantwoordelijk zijn voor dat karakteristieke hop aroma. Deze stoffen maken meer dan 40% uit van het volume van de essentiële olie en het is bekend dat beiden goed werken als pijnstiller, anti-spasmodisch en anti-psychotisch middel. Ze kunnen ook de effecten van cannabis versterken.

Het vapen van hop kan onmiddellijk kalmerende effecten opwekken, vergezeld door slaperigheid en milde euforie. Het verhogen van de dosis kan leiden tot hypnotische of psychedelische effecten en stimuleert een diepe, rustgevende toestand. De olie van hop is te vinden in de lupulineklieren in de hop kegel. Vermaal de hop dus zorgvuldig om te verzekeren dat deze essentiële, vluchtige verbindingen worden vrijgegeven. Hop presteert het beste als het wordt verwarmd tot 175° - 200°C.

PASSIEBLOEM

Passiebloem

Passiebloem heeft een lange geschiedenis als onderdeel van de inheemse Amerikaanse apotheek. Het staat bekend om de ontspannende en verdovende effecten en Passiebloem groeit overal op het Amerikaanse continent.

Bij het vapen van gedroogde passiebloem komen veel flavonoïden vrij, net als alkaloïden.
Gedacht wordt dat het terpeen chrysine verantwoordelijk is voor de kalmerende en verdovende effecten van passiebloem. Harmine, harmol en harmalol zijn drie harmala alkaloïden die werken als monoamine-oxidaseremmers. In hogere concentraties speelt de harmala familie van alkaloïden een aanzienlijke rol in de effecten van ayahuasca. In lagere concentraties, zoals bij het gebruik van passiebloem, stimuleren ze een algemeen gevoel van welzijn.

Gedroogde passiebloemen zijn vrij taai en moeten goed worden vermalen voor het vapen. Ze moeten wellicht worden losgemaakt uit de messen van de grinder en soms moeten ze tweemaal worden vermalen om een goede verhouding te krijgen. Stel je vape in op 100° - 150°C en geniet van de ontspannende effecten van passiebloem.

Related Story

De Beste Vaporizers Voor Het Roken Van Droge Kruiden

LAVENDEL

Lavendel

Lavendel is wereldwijd bekend als geur, maar lavendel bevat ook nuttige verbindingen die kunnen worden gevaporiseerd voor ontspanning en gezondheidsvoordelen. Traditioneel werd het aroma van de takjes lavendel geïnhaleerd om hoofdpijn en migraines te behandelen en het werd ook onder het kussen gelegd om diepe slaap te bevorderen.

Het terpeen linalool zorgt voor het karakteristieke bouquet van lavendel en het is ook de belangrijkste, therapeutische verbinding. Het wordt al duizenden jaren gebruikt om slapeloosheid en angst te behandelen en het vapen van lavendel biedt soortgelijke effecten. Linalool is ook cruciaal voor de productie van vitamine E in het lichaam.

Linalool stimuleert diverse systemen in het lichaam, waaronder de opioïde- en dopaminereceptoren. Het ondersteunt bij pijn en, nog belangrijker, zorgt voor een gevoel van welzijn en diepe ontspanning. Het vapen van lavendel is een verrukkelijke ervaring en de effecten zullen onmiddellijk worden gevoeld als een prettige slaperigheid. De essentiële oliën worden gemakkelijk verdampt op 125°C. Ze moeten echter wel, net als andere natuurlijke therapieën, met respect worden behandeld.

WILD LETTUCE

Wild Lettuce

Een enkel zinnetje benadrukt hoe effectief wild lettuce, of gifsla, kan zijn. Artsen gebruikten vroeger wild lettuce als opium niet beschikbaar was.

De vluchtige verbindingen in wild lettuce zijn leden van de opiaten familie. In het verleden werden deze gewaardeerd voor hun pijnstillende eigenschappen en tegenwoordig kunnen ze perfect worden gevaporiseerd voor ontspanning. In grote hoeveelheden werkt wild lettuce psychedelisch en het moduleert dopamine en glutamaat in de hersenen, wat een gevoel van welzijn bevordert.

Related Story

De Beste Legale Kruiden Voor Je Vaporizer

Wild lettuce biedt een milde en prettige verdoving en werkt slaapverwekkend. Het angst-verlichtende effect kan onmiddellijk worden gevoeld als een subtiele golf van ontspanning in lichaam en geest. Wild lettuce is gemakkelijk op te breken en hoeft slechts licht te worden vermalen om poedervorming te vermijden. Een temperatuur van 125° - 150°C is al dat nodig is om te genieten van de ontspannende voordelen.

KATTENKRUID

Kattenkruid

Kattenkruid, of catnip, zorgt voor verrukking bij je kattenvriendjes, maar het kan ook mensen helpen ontspannen en de zorgen van de dag te verdrijven. Kattenkruid is welbekend binnen natuurlijke therapieën als heilzaam kruid voor mensen.

Kattenkruid is een koortswerend middel en het vapen ervan kan helpen verkoudheid en griep te behandelen. Ook is het een anti-hoestmiddel. Het essentiële olie profiel van kattenkruid bestaat voor 75% - 90% uit nepetalactone en wordt verantwoordelijk geacht voor de ontspannende effecten. Kattenkruid stimuleert de slaap en overmatig gebruik kan zorgen voor een mild euforische toestand.

Kattenkruid is gebruikt als tinctuur, juice en thee en wordt soms gerookt. Vapen is veel gezonder dan roken en zal de gewenste verbindingen direct leveren, in tegenstelling tot het innemen. Kattenkruid kan gemakkelijk worden vermalen en de essentiële verbindingen zullen verdampen op 125° - 150°C.

Kattenkruidbekijk product

BLAUWE LOTUS

Blauwe Lotus

Blauwe lotus, of Egyptische lotus, staat al duizenden jaren bekend als bedwelmend middel en medicijn. Het heeft geholpen de poëzie van Byron te produceren, was een gerespecteerd medicijn in zowel het Oude Griekenland als Rome en is een aanbevolen behandeling voor verslaving aan heroïne.

Laat je niet foppen door de naam. Apomorfine bindt zich niet aan de opioïde receptoren, maar is een selectieve dopamine-agonist. Het stimuleren van neurotransmitter receptoren in de afwezigheid van biologische dopamine kan euforie en slaperigheid opwekken, die vaak niet kan worden tegengehouden. Blauwe lotus werkt zeer ontspannend, zowel mentaal als fysiek en kan de stress van de dag laten verdwijnen.

Blauwe lotus wordt meestal geweekt in rode wijn om de effecten aan te vullen, maar het kan ook worden gevaporiseerd op 125°C. De indigo bloemen geven apomorfine af en zorgen voor een lome ontspanning en fijne, geestelijke buzz. De bloemen moeten zeer goed worden gebroken voor het vermalen, omdat ze erg vezelig zijn.

HET VAPEN VAN KRUIDEN VOOR ONTSPANNING

Het Vapen Van Kruiden Voor Ontspanning

Het vapen van biologische kruiden voor ontspanning zal bijdragen aan je geestelijke en lichamelijke welzijn. Regelmatig bewegen, een gezond en gevarieerd dieet aanhouden en het onder controle houden van stress verkleint de kans op gerelateerde aandoeningen, zoals hartaanvallen en beroertes. Mocht je echter te maken krijgen met mogelijk serieuze gezondheidsaandoeningen, moet je natuurlijk altijd eerst met een arts overleggen.