De Beste Vaporizer Kruiden Voor Een Energie Boost

De Beste Kruiden Om Te Vaporiseren Voor Een Energie Boost

Wanneer je ze goed gebruikt zijn kruiden een fantastische aanvulling op een gezond en gebalanceerd dieet. Net als gezond voedsel en vitaminen moet je kruiden regelmatig gebruiken om de voordelen ervan te benutten. Kruiden kunnen je energiehuishouding en je breinfunctie verbeteren, je immuunsysteem ondersteunen en je helpen focussen.

Zelfmedicatie met planten en andere natuurlijke substanties werd al ver voor de uitvinding van het schrift toegepast. Oude Egyptische en Chinese teksten uit 3.000 voor Christus beschrijven al medicinale toepassingen voor planten. Afrikaanse stammen en Amerikaanse Indianen stonden ook bekend om het gebruik van kruiden bij hun genezingsrituelen.

De Wereld Gezondheid Organisatie schat dat kruiden op dit moment door 80% van de wereldbevolking medicinaal gebruikt word. Onderzoek toont ook aan dat mensen, onafhankelijk van hun geografische locatie, dezelfde planten gebruiken voor dezelfde aandoening.

Kruiden Die Je Energie Een Boost Geven

Kruiden Die Je Energie Een Boost Geven

Wanneer je een goede nachtrust hebt maar je overdag toch moe voelt dan is er iets aan de hand. Het kan een onderliggende aandoening zijn maar het kan ook eenvoudig zijn dat er iets in je dieet ontbreekt. Natuurlijke kruiden zijn een fantastische manier om je energieniveau aan te vullen zonder naar synthetische hulpmiddelen te hoeven grijpen.

Hieronder staan een aantal van de beste te vaporiseren kruiden die je energie een boost geven en je focus verbeteren. Houd in gedachten dat het altijd raadzaam is om, wanneer je last hebt van een aandoening, met je arts te overleggen als je veranderingen in je dieet doorvoert.

Gunpowder Thee

Gunpowder Thee

"Wat in hemelsnaam is gunpowder thee?" zul je je afvragen. Nou, eigenlijk is het groene thee die een klein beetje anders verwerkt wordt. Gunpowder of groene thee wordt in China al eeuwenlang medicinaal gebruikt. Traditioneel wordt het gebrouwen en gedronken als gewone thee, maar vaporiseren werkt extra goed. Bovendien heeft het een fijne, zachte smaak.

De cafeïne in deze thee zal je ongetwijfeld een subtiele energie boost geven. De droge bladkorrels moeten gevaporiseerd worden bij 175-180°C voor een optimaal resultaat.

Gunpowder Teabekijk product

Maca Wortel

Maca

Vloeibare supplementen van de maca wortel kun je gemakkelijk in gezondheid winkels vinden. Maar als je wilt vaporiseren heb je het blad of de poeder van de maca wortel nodig. Naast een verhoging van je energie zegt men dat maca potentieverhogendis.

Maca wortel wordt al duizenden jaren gebruikt. Vermaal de maca wortel tot fijn poeder en vaporiseer ze op 170-190°C.

Kolanoot

Kolanoot

Kolanoten geven je energie en verhogen je alertheid maar ze worden ook gebruikt als afrodisiacum. Kolanoten werden gebruikt in frisdranken toen bekend werd dat ze een zoete smaak en een milde cafeïne kick geven.

De beste manier om de energie van de kolanoot te gebruiken is door ze te vaporiseren. Je kunt het beste hele kolanoten kopen omdat de cafeïne dan beter bewaard is. Maal de noten vlak voor gebruik. De juiste temperatuur om kolanoten te vaporiseren is rond 185-200°C.

Kolanootbekijk product

Yerba maté

Yerba Maté

Yerba maté is een mild, natuurlijk middel dat stamt van de Zuid Amerikaanse Holly Tree familie. Het wordt gebruikt om humeur en focus te verbeteren en het verlicht gewrichts- en hoofdpijn.

Yerba maté zit barstensvol vitaminen en mineralen waaronder: vitamine A, C, E, B1, B2, Niacine (B3), B5, calcium, mangaan, ijzer, selenium, kalium, magnesium, fosfor en zink. Yerba mate moet gevaporiseerd worden op 150°C.

Gerelateerd verhaal

Yerba Maté vs. koffie: Moet je de overstap maken?

Conclusie

Zoals je kunt zien heeft het vaporiseren van kruiden veel voordelen. Er is niets beter dan de natuurlijke medicijnen die ons gegeven zijn door moeder natuur zelf. Bij het vaporiseren van kruiden is het belangrijkste om te onthouden dat je alleen producten koopt die volledig natuurlijk zijn, zonder enige toevoegingen.

Kunstmatige smaakstoffen of andere synthetische ingrediënten kunnen schadelijk zijn wanneer ze verhit en geïnhaleerd worden. Als dat goed zit kun je er lekker op los puffen en je tegoed doen aan de voordelen van deze en vele andere magische, medicinale planten.