De Beste Vaporizer Kruiden Voor Een Energie Boost

De Beste Kruiden Om Te Vaporiseren Voor Een Energie Boost

Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Antonio Ordoñez
Bijgewerkt op:

Bij correct gebruik zijn kruiden een geweldige aanvulling op een gezond en evenwichtig dieet. Net als vers eten en vitamines moet je ze regelmatig gebruiken voor maximaal profijt. Kruiden kunnen bijdragen aan het verhogen van je energie, hersenfuncties met betrekking tot het geheugen, je concentratie en zelfs werken als afrodisiacum.

De Wereldgezondheidsorganisatie schat dat tegenwoordig 80% van de mensen wereldwijd regelmatig kruiden gebruikt. Uit onderzoek blijkt dat we vaak vergelijkbare planten gebruiken voor dezelfde kwalen. Ongeacht de geografische locatie.

Kruiden Die Je Energie Een Boost Geven

Kruiden Die Je Energie Een Boost Geven

Wanneer je een goede nachtrust hebt maar je overdag toch moe voelt dan is er iets aan de hand. Het kan een onderliggende aandoening zijn maar het kan ook eenvoudig zijn dat er iets in je dieet ontbreekt. Natuurlijke kruiden zijn een fantastische manier om je energieniveau aan te vullen zonder naar synthetische hulpmiddelen te hoeven grijpen.

Hieronder staan een aantal van de beste te vaporiseren kruiden die je energie een boost geven en je focus verbeteren. Houd in gedachten dat het altijd raadzaam is om, wanneer je last hebt van een aandoening, met je arts te overleggen als je veranderingen in je dieet doorvoert.

Gunpowder Thee

Gunpowder Thee

"Wat in hemelsnaam is gunpowder thee?" zul je je afvragen. Nou, eigenlijk is het groene thee die een klein beetje anders verwerkt wordt. Gunpowder of groene thee wordt in China al eeuwenlang medicinaal gebruikt. Traditioneel wordt het gebrouwen en gedronken als gewone thee, maar vaporiseren werkt extra goed. Bovendien heeft het een fijne, zachte smaak.

De cafeïne in deze thee zal je ongetwijfeld een subtiele energie boost geven. De droge bladkorrels moeten gevaporiseerd worden bij 175-180°C voor een optimaal resultaat.

Gunpowder Teabekijk product

Maca Wortel

Maca

Vloeibare supplementen van de maca wortel kun je gemakkelijk in gezondheid winkels vinden. Maar als je wilt vaporiseren heb je het blad of de poeder van de maca wortel nodig. Naast een verhoging van je energie zegt men dat maca potentieverhogendis.

Maca wortel wordt al duizenden jaren gebruikt. Vermaal de maca wortel tot fijn poeder en vaporiseer ze op 170-190°C.

Kolanoot

Kolanoot

Kolanoten geven je energie en verhogen je alertheid maar ze worden ook gebruikt als afrodisiacum. Kolanoten werden gebruikt in frisdranken toen bekend werd dat ze een zoete smaak en een milde cafeïne kick geven.

De beste manier om de energie van de kolanoot te gebruiken is door ze te vaporiseren. Je kunt het beste hele kolanoten kopen omdat de cafeïne dan beter bewaard is. Maal de noten vlak voor gebruik. De juiste temperatuur om kolanoten te vaporiseren is rond 185-200°C.

Kolanootbekijk product

Yerba maté

Yerba Maté

Yerba maté is een mild, natuurlijk middel dat stamt van de Zuid Amerikaanse Holly Tree familie. Het wordt gebruikt om humeur en focus te verbeteren en het verlicht gewrichts- en hoofdpijn.

Yerba maté zit barstensvol vitaminen en mineralen waaronder: vitamine A, C, E, B1, B2, Niacine (B3), B5, calcium, mangaan, ijzer, selenium, kalium, magnesium, fosfor en zink. Yerba mate moet gevaporiseerd worden op 150°C.

Gerelateerd artikel

Yerba Maté vs. koffie: Moet je de overstap maken?

Conclusie

Zoals je ziet, biedt het vapen van kruiden talloze voordelen. Er gaat niets boven de planten die Moeder Natuur ons schenkt. Het belangrijkste om rekening mee te houden bij het vapen van kruiden en thee, is dat je alleen producten koopt die volledig biologisch zijn en absoluut geen additieven bevatten.

Eventuele kunstmatige smaakstoffen of andere synthetische ingrediënten kunnen schadelijk zijn bij blootstelling aan extreme hitte als je ze inhaleert. Zolang deze er niet in zitten, kun je gerust blijven vapen en de voordelen van deze en nog veel meer magische kruiden ervaren.

Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Ordoñez bezit een AB Mass Media and Communications-diploma. Deze ervaren schrijver draait al 13 jaar mee en voorziet de lezer sinds 2017 van cannabisgerelateerde content. Hij heeft zijn diepgaande kennis over het onderwerp opgebouwd door persoonlijke ervaringen en nauwgezet onderzoek.
Je bezoekt onze Nederlandse website.