Silver Haze (Sensi Seeds) regular

Als je dol bent op de origine Haze kenmerken, en dan vooral de high, maar een meer beheersbaar exemplaar wil voor je kweeklocatie, is Sensi Seeds wellicht precies de juiste soort voor jou. Ze heeft nog steeds dezelfde eigenschappen als de originele Haze, maar is geoptimaliseerd om aan de wensen van binnenkwekers te voldoen.
flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sensi Seeds - Silver Haze: Een vernieuwde klassieker

Je zou kunnen stellen dat de Silver Haze van de altijd populaire Sensi Seeds de factor was die de periode van verval eindigde voor de meer psychedelische soorten, zoals Haze. De eerste echte Haze had geweldige eigenschappen en karaktertrekken, maar ze was niet gekweekt met het oog op beperkte ruimte, grote oogsten en korte bloeiperioden. Dus Sensi Seeds probeerde de eigenschappen van het origineel te behouden en tegelijkertijd de soort aan te passen op die kenmerken die er momenteel toe doen voor de meeste kwekers, en dat is ze geweldig gelukt. Ze kregen het voor elkaar de originele Haze te beheersen door haar te kruisen met een extra sterk exemplaar van Northern Lights, wat resulteerde in een sativa-dominante (75%) plant die voordeel doet met haar Afghan erfgoed.

Als Silver Haze buiten wordt gekweekt, vraagt ze een zonnig of Mediterraan klimaat, maar deze dame is echt geschikt om binnen te worden gekweekt. Ze is redelijk onderhoudsarm voor een sativa, omdat haar onbeheersbare hoogte in toom gehouden wordt, al kan ze nog wel groot worden. De hoogte kan bijna verdriedubbelen bij het overschakelen naar de bloeiperiode, wat betekent dat klonen en zaailingen bijna direct kunnen worden omgeschakeld naar de bloei als je kweekmethoden als SOG gebruikt. Daarnaast is de bloeiperiode iets korter dan bij de originele Haze. Je kan een zeer grote oogst verwachten als je na 65-75 dagen oogst.

Silver Haze ontwikkelt ovalen bloemkelken met grote stampers. Tegen het einde van de bloeiperiode zwellen deze bloemkelken op en worden super harsachtig. De Afghan genen stimuleren als het ware de toppen. Daarnaast is deze sativa extreem krachtig met de typische, sterke Haze high die zeer psychedelisch en gewild is bij connaisseurs over de hele wereld.

Voor alle Haze liefhebbers die niet de mogelijkheid hebben hun planten onder de zon te kweken, is Silver Haze van Sensi Seeds de meer productieve, sneller groeiende en het meer compacte alternatief. Deze bekroonde soort is de vernieuwde en meer moderne versie van het originele meesterwerk.

Silver Haze (Sensi Seeds) regular Product Informatie
Merk Sensi Seeds
Ouders Haze x Northern Lights
Genetica 25% Indica / 75% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) Hoog
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Regular
Onderscheidingen Cannabis Champions Cup
Beschikbaar Als Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Silver Haze (Sensi Seeds) regular
Silver Haze (Sensi Seeds) regular
Je bezoekt onze Nederlandse website.