Ma Huang (Ephedra sinica) 20 zaden

(6)

De gedroogde bladeren van de ephedraplant fungeren als een natuurlijke stimulans en energiebooster en hebben een eetlustremmend effect. Met onze verse ephedra sinica-zaden kan je nu met gemak thuis je eigen plant kweken.

4,95 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
 • Meer informatie
 • Reviews (6)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Ephedra Sinica-Zaden: Kweek Thuis Je Eigen Ephedraplant

Ephedra sinica, ook bekend als Chinese ephedra of Ma Huang, is een plant van de familie van de Ephedraceae die in delen van Noordoost-China, Rusland en Mongolië groeit.

Het effect van Ephedra is stimulerend en energieverhogend en helpt hongergevoelens te verminderen. Hier in het Westen is Ephedra recentelijk populair geworden als een natuurlijke stimulans en een gewichtsverliessupplement.

Ephedra is niet heel moeilijk te kweken en vereist geen bijzondere kweekskills. Je kan de planten laten ontkiemen en onder gematigde omstandigheden binnen of buiten kweken, alhoewel ephedra de voorkeur geeft aan wat warmte en genoeg zon. Als je in een kouder klimaat leeft, zoals dat van het VK, is het misschien het beste om de plant binnen te kweken.

Ephedrathee maken

Je kan de bladeren van de ephedraplant simpelweg plukken en ze uithangen om te laten drogen. Eenmaal gedroogd, maal je de bladeren en gebruik je ze om ephedrathee te maken, die het stimulerende effect heeft. De aanbevolen dosering voor twee kopjes ephedrathee is om 10 gram gedroogde bladeren te nemen en die 10 minuten te laten weken. Daarna giet je de thee in een koffiefilter. Je kunt naar eigen smaak suiker, honing of zoetjes toevoegen.

Bevat: Ma Huang (Ephedra sinica) 20 Zaden

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (6)
  (6)
  02/Nov/2020

  30% success rate
  I planted 6 seed, 2 germinated. seedlings look healthy and enjoy soil for cactus and the heat mat. I've put some lights over. when they are ready they will join the greenhouse and the garden

  23/Sep/2020

  A la espera
  Por el momento, dos plantadas y ninguna ha germinado. Espero sea mala suerte. Por lo demás, el servicio y la casa muy bien.

  11/May/2020

  Good quality!
  11/20 have germinated ! Due to the rather bad results of the other in the reviews I want to tell you how I did it.I carefully removed the husk removed the husk. That was it.xD

  08/May/2020

  4 out of 20 sprouted
  You won't get 100% germination that's for sure, but you'll get something out of it!

  27/Jul/2020

  Seeds
  5 of 20 sprouted. Not too bad for 5€.

  30/Jan/2020


  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Ma Huang (Ephedra sinica) 20 zaden
Ma Huang (Ephedra sinica) 20 zaden