Sweet Candy (Zativo Seeds) feminized

(5)

Sweet Candy van Zativo Seeds is veel meer dan alleen een solide Indica dominante kruising. Drie uitstekende soorten (BlueBlack, Maple Leaf Indica en White Rhino) leverden hun supergenen voor de creatie van deze soort. Dit geeft ons een snelbloeiende schoonheid met goede opbrengsten, eersteklas potentie en een geweldige smaak waar kenners van zullen houden.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (5)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Zativo Seeds - Sweet Candy: Top Indica Met Geweldige Smaak En Kracht

Sweet Candy van Zativo Seeds is zo aangenaam als haar naam doet vermoeden, maar het plezier met haar blijft niet beperkt tot haar geweldige smaak en haar zeer krachtige Indica effect als je haar hebt geoogst. Deze Indica kruising bestaat uit de buitengewone genetica van een BlueBlack, Maple Leaf Indica en een White Rhino. Ze zal je bevallen vanaf het moment dat je het zaadje plant.

Degenen met minder kweekervaring zullen ervan houden dat ze snel groeit. Ze heeft een natuurlijke kracht en veerkracht die helpt om dat probleemloos te laten verlopen. Je kunt haar binnen of buiten kweken, hoewel ze van een warmer klimaat houdt als je het buitenshuis doet. Een van de voordelen wanneer je haar kweekt, is haar relatief korte hoogte van ongeveer 1m. Hierdoor is ze ook een geschikte plant voor kleinere kweekruimtes. Met een bloeitijd van slechts zeven weken racet ze naar de oogst, waarbij ze absoluut niet zal teleurstellen. Bij de oogst kun je goede binnenopbrengsten van maximaal 500g/m² verwachten en buiten bedragen de opbrengsten tot 800g per plant.

Zoals haar naam suggereert, is het roken van Sweet Candy een buitengewone ervaring, vooral voor iemand die van zoet houdt! Maak je klaar, neem een hijs en geniet van een heerlijke smaak die zoete snoepkaramelsmaken combineert met een aardse ondertoon voor een zeer aangename rookervaring. Maar laat haar zoetheid je niet voor de gek houden! Sweet Candy is een vrij krachtige soort die dankzij 17% THC echt magnifieke Indica kracht kan leveren. Je voelt haar diep ontspannende effect meteen en in je hele lichaam. Doe het echter rustig aan met haar, omdat ze veel potentieel voor een couchlock heeft. Ze kan een beetje overweldigend zijn voor minder ervaren rokers.

Met haar krachtige Indica effect is Sweet Candy ook een ideaal rookwaar voor medicinale gebruikers. Ze kan verlichting bieden voor een verscheidenheid aan aandoeningen. Denk aan chronische pijn, artritis, spierkrampen en slaapproblemen. En natuurlijk is ze ideaal als je een heerlijk kruid wilt hebben om je te ontdoen van stress aan het einde van een drukke dag!

Sweet Candy van Zativo Seeds levert alles wat je zou wensen van een hoogwaardige Indica. Ze is snel en eenvoudig te kweken en levert goede opbrengsten. Bovendien is ze een lonend en zeer krachtig rookwaar. Deze aspecten maken haar een goede keuze voor Indica liefhebbers!

Sweet Candy (Zativo Seeds) feminized Product Informatie
Merk Zativo Seeds
Ouders BlueBlack x Maple Leaf Indica x White Rhino
Genetica 70% Indica / 30% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 6-7 weken
THC 17%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) Laag
Opbrengst Indoor 500-550 gr/m²
Opbrengst Outdoor 750-800 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (5)
  (5)
  View all reviews
  05/Apr/2023

  sweet
  pas mal

  J. D.
  22/Feb/2023

  Samenbewertung
  Hi, Keimung sowie Wuchsverhalten optimal, keinerlei Beanstandungen.

  S. W.
  14/Jul/2022

  Divin
  On dirait une divinité descendu tout droit des cieux ahah elle est juste incroyable cette petite plante ! Je recommande à tous les amateurs de bonne vibes

  J. F.
  16/Dec/2020

  10/10
  Alle gekeimt. Guter Wuchs. Gute Ernte. Sehr stark im Geschmack und fruchtig.

  A. K.
  20/May/2019

  5/5
  germination 5/5, plantes en bonne forme et bien compactes. impeccable! merci. smoke test à venir.

  B. V.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Sweet Candy (Zativo Seeds) feminized
Sweet Candy (Zativo Seeds) feminized