Original Skunk (Zativo Seeds) Feminized

(9)

De Original Skunk is een absolute klassieker en een van de meest iconische cannabis soorten die op aarde groeien. Het juweeltje van vele wiet liefhebbers, waarvan de genetica in de meeste moderne kruisingen voorkomt, blinkt uit met veel uitstekende kwaliteiten. Ze is eenvoudig en ongecompliceerd, met een legendarisch, scherp en fruitig aroma. En een spectaculaire high. Kweek cannabis geschiedenis!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (9)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Zativo Seeds – Original Skunk: Legendarische Old-school Originele Skunk

Zativo Seeds brengt ons een echte klassieker met hun Original Skunk. Deze Skunk van Colombiaanse, Mexicaanse en Afghaanse landrassen betekent zuivere onvervalste Skunk genetica op hun best! De essentiële klassieker, tegenwoordig nog steeds favoriet onder wiet liefhebbers, heeft de cannabis wereld beïnvloed als geen ander. Vele moderne hedendaagse soorten hebben Skunk genetica in zich voor betrouwbaarheid en stabiliteit. Ze is een van de meest bekende cannabis soorten en in sommige delen van de wereld staat het woord "Skunk" simpelweg voor de beste wiet!

Met Skunk als een van de meest beroemde soorten aller tijden is het geen wonder dat er talloze variëteiten van haar bestaan. Door de jaren heen probeerden vele kwekers haar te verbeteren. Ze wilden de smaak aanpassen of de opbrengsten verhogen. De kwekers van Zativo nemen je echter mee naar de oorspronkelijke wortels van deze beroemde legende. Hun old-school Original Skunk is vrijwel ongewijzigd gebleven en heeft de originele beroemde heerlijke geur en smaak. Hiermee voelt het alsof je beland bent in de goede oude tijd van de jaren '70 en '80!

Wat dacht je van echte old-school cannabis kweken?! Het mooie aan Skunk is dat ze weinig onderhoud nodig heeft en dat het makkelijk is om haar te kweken. Dat maakt haar ook voor beginnende kwekers die geen kweek ervaring hebben een goede soort. Plant gewoon een zaadje en geef haar de basisverzorging, het is niet moeilijk!

De plant bereikt normaal gesproken een hoogte van maximaal 1,5 meter binnen met één grote hoofd cola wanneer ze bloeit. Als je de opbrengsten wilt vergroten, is ze ook perfect om te kweken in een SOG of ScrOG opstelling. Ze doet het goed, of je haar nu wilt kweken in aarde of in hydro. Met basisverzorging kun je uitkijken naar goede opbrengsten van maximaal 500g/m². En het beste: ze doet het heel snel omdat haar bloeitijd een zeer korte zeven tot acht weken is!

Je kunt Skunk ook buitenshuis kweken, hoewel ze van warm en zonnig houdt. Je kunt haar voor een optimale oogst in een koeler klimaat, zoals in Noord-Europa en Nederland, dan ook het beste in een kas kweken. Tenzij je in Spanje of Italië woont. Ze kan dan een hoogte bereiken van maximaal 2m, waarbij je in ideale omstandigheden opbrengsten van 100g of meer per plant kunt verwachten.

Zativo's Original Skunk is een 75% indica met een THC-gehalte van 17%. Dat maakt haar krachtig rookwaar dat je een sterke cerebrale high geeft die langzaam je hele lichaam overneemt. Ze is uitstekend als je wilt ontspannen en net zo lekker als je alleen of samen met vrienden van haar wilt genieten. Het is zeer goede all-round rookwaar waar je op elk moment van de dag van kunt genieten. Net als de Original is haar smaak erg aangenaam, typisch wietachtig en Skunky, maar met fruitige tonen.

Original Skunk van Zativo Seeds brengt cannabis historie rechtstreeks naar je kweekruimte! Net als vroeger is de Original Skunk een fantastische soort om te kweken en te roken. Ben je een ervaren wiet liefhebber die van een klassieker geniet of een nieuwe kweker die wil leren om eigen wiet te kweken? Het kan niet mis gaan met de Original Skunk van Zativo Seeds!

Original Skunk (Zativo Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Zativo Seeds
Ouders Colombian x Mexican x Afghan
Genetica 75% Indica / 25% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 17%
CBD Gemiddeld
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) 200cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (9)
  (9)
  Bekijk alle reviews
  18/May/2021

  5/6
  Merci

  M. D.
  19/Nov/2020

  Perfect
  Good price, 3/3 germinated, bigger yield than expected, very "classic" taste. Provides more of a physical than a psychic highness.

  H. R.
  11/May/2020

  So far so good
  All seeds germinated very quickly. A ver la cosecha. MM

  M. M.
  13/Feb/2019

  Good seed it comes in 3 days
  Oldscool

  C. H.
  21/Aug/2018

  AMAZING POWER SEED
  Pas déçu de ma 1ere commande de +100e en liquide , je décide le 1er aout de commander par CB, only 10seeds Zativo skunk pour tester le produit le rapport quality/prix a l'air intéressant, le pack10 est disponible mais impossible de prendre par 10 alors je choisi donc 3x3+1free>35e au lieu de 10+1free>35e. Mais a l'ouverture du colis ils m'ont donné un pack de 5 de 3 et de 1 Zativo skunk +1free Zamnesia Critical, donc le conditionnement n'a pas été respecté, j'aurais pu vouloir spécifiquement 3x3 paquets pour diverses raisons exemple> en offrir. Cependant ici les graines sont dans des tubes refermable donc au besoin on peux les délacer. Certaines graines etaient claires mais incroyable en 24h 11 sur 11> 100%, racines 3 a 5cm, cotylédons sortis pour la plupart et today elles ont 1 semaine création des première feuilles tout a l'air stable. Je reviendrais pour donner un commentaire sur le devellopement et le gouts des fruits. peace

  T. M.
  16/Jul/2018

  Original skunk 07/2018
  10 graines commandés, pour l'instant 4/4 ont germé, j'ai reçu la commande quelques jours après, pour l'instant rien à dire, on verra à la récolte !

  N. V.
  30/Apr/2018

  3/3 rate
  perfect rate 3 of 3

  B. V.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Original Skunk (Zativo Seeds) Feminized
Original Skunk (Zativo Seeds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.