Amnesia Haze Auto (Sensation Seeds) feminized

(1)

Vraag elke geïnformeerde cannabis liefhebber naar Amnesia Haze en hij vertelt je dat deze tot de beste Haze soorten behoort. Amnesia Haze is populair vanwege haar enorme kracht, uitmuntende smaak en uitbundige, maar zorgeloze groei. Sensation Seeds' Amnesia Haze is een geweldige, autoflowering Amnesia Haze versie die al deze geweldige eigenschappen bezit en ook nog eenvoudig te kweken is.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Sensation Seeds - Amnesia Haze Auto: Gemakkelijke, Autoflowering Amnesia Haze

Mocht je toevallig een Nederlandse coffeeshop bezoeken, zal je ontdekken dat Amnesia Haze nog steeds een favoriete soort is bij veel cannabis liefhebbers. Haar sterke sativa effect maakt haar, samen met haar heerlijke aroma, werkelijk uitmuntend, maar ze is ook een genot voor iedereen die haar wil kweken. Hierdoor is Amnesia Haze uniek onder Haze soorten, die meestal niet worden beschouwd als gemakkelijke soorten om te kweken.

De mix van diverse, geweldige Zuidoost-Aziatische genetica voorziet Amnesia Haze van haar geweldige smaak, maar zorgt er ook voor dat ze explosief groeit en heel weerbaar is. Sensation Seeds voegde wat ruderalis magie toe om een autoflowering variant te maken van Amnesia Haze, waardoor het kweken nog gemakkelijker wordt. Binnen zal ze gewoonlijk een hoogte bereiken van 50-100cm, wat betekent dat ze zelfs in de kleinste ruimte past. Wanneer ze buiten wordt gekweekt, kan Amnesia Haze Auto wel 160cm hoog worden. Ze blijft nog steeds zeer beheersbaar en is een goede keuze als je onder de radar wil blijven met je project.

Binnen kan je je verheugen op opbrengsten van tot wel 495g/m², terwijl ze buiten wel 185g/plant aan pure Haze zaligheid kan produceren, onder de juiste omstandigheden. Omdat ze een snelle autoflower is, eist ze geen speciale kweekvaardigheden van de kweker en er is ook niet veel geduld voor nodig. De levenscyclus bedraagt 8-10 weken vanaf zaad, wat natuurlijk enorm kort is.

Wanneer Amnesia Haze Auto wordt gerookt, zullen de sterke smaken en aroma's ongeveer overeenkomen met die van haar grotere, feminized zusje. Ze vermengt geweldige noten van citrus met musky tonen van hout, aangevuld met wat pittige kruiden, waardoor het roken een fantastische en heerlijke ervaring is. Zoals je zou verwachten van een eersteklas Sativa Haze als deze (80% Sativa), wekt ze een zeer krachtige en langdurige upper high op. Ze zorgt voor een zalige, cerebrale rush en een stimulerende euforie, zoals alleen een echte Amnesia Haze dat kan!

Amnesia Haze is een klassieke soort, maar nog steeds populair en hoogstwaarschijnlijk een van de beste Haze soorten die je kan kweken. Omdat deze meervoudig bekroonde Haze nu verkrijgbaar is in een gemakkelijke autoflower, zou er geen reden meer moeten zijn om haar niet te kweken. Amnesia Haze van Sensation Seeds is een super keuze voor iedereen die dol is op lonende autoflowers en Haze soorten van topklasse!

Amnesia Haze Auto (Sensation Seeds) feminized Product Informatie
Merk Sensation Seeds
Ouders Amnesia x Ruderalis
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC Hoog
CBD Gemiddeld
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) 160cm
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor 150-200 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  View all reviews
  08/Jul/2019

  geweldig
  1 van de betere autoflowers ik heb deze buiten gezet in de serre en zij is gegroeit tot 2meter hoog met een monsteroogst

  B. D.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Amnesia Haze Auto (Sensation Seeds) feminized
Amnesia Haze Auto (Sensation Seeds) feminized