AK Sensation Auto (Sensation Seeds) feminized

(2)

Ak-47 is een legende in de cannabis scene geworden en is tegenwoordig waarschijnlijk een van de bekendste populaire soorten. Je kunt de AK-47 om vele redenen prijzen: Haar betrouwbaarheid, opbrengsten en productie, die haar een favoriet marktgewas hebben gemaakt, of om haar geweldige ongeëvenaarde high en smaak. Sensation Seeds behoudt al deze kwaliteiten met de autoflowering Auto AK!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Sensation Seeds - AK Sensation Auto: Prachtige Ultra Compacte Autoflowering AK-47

Als je het aan ervaren cannabis kwekers vraagt, vertellen ze je waarschijnlijk dat ze van AK-47 houden, omdat ze een extreem betrouwbare plant is die schittert met grote homogeniteit, zodat je altijd goede resultaten kunt verwachten, ongeacht de omstandigheden. Sensation Seeds heeft meer dan vier jaar gewerkt aan het creëren van deze uitstekende autoflowering AK-47 variant die indruk maakt met alle kwaliteiten van een echte AK, zonder dat ze teniet doet aan haar opbrengsten, aroma en effect.

Voor de AK Sensation Auto heeft Sensation Seeds een AK-47 gekruist met een Lowryder en haar ruderalis genetica gegeven. Het resultaat is een fraaie autoflowering AK variant die misschien niet veel lijkt voor te stellen als je alleen naar haar uiterlijk kijkt. Met een binnen formaat van slechts 65-80cm, dankzij haar Lowryder genetica, blijft ze vrij compact, maar deze bescheiden grootte kan een pluspunt zijn voor kwekers die een beperkte ruimte tot hun beschikking hebben. Je kunt haar op de kleinste plekken neerzetten zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat ze te groot wordt. Ze is dan ook de perfecte plant voor dat kale stukje op je terras of balkon, en je kunt haar zelfs in bloembakken kweken, zolang ze maar een mooie, zonnige plek heeft.

Buiten wordt ze ook niet gigantisch. Deze indica-dominante soort wordt maximaal 70-110cm hoog, wat haar een uitstekende verborgen plant maakt die je gemakkelijk geheim kunt houden voor nieuwsgierige ogen.

Als je AK Sensation Auto binnen kweekt, kun je royale opbrengsten verwachten van maximaal 475g/m². Buiten, als ze veel zon krijgt, zijn oogsten tot 175g per plant mogelijk.

Net als haar grote feminized AK-47 zus, heeft AK Sensation Auto de uitgesproken geur van de AK, maar nu prachtig gecombineerd met zoete en fruitige ondertonen dankzij haar Lowryder ouder, en zelfs met een heerlijke citrus-achtige nasmaak. Ze veroorzaakt een krachtig, extreem ontspannen effect dat de oorspronkelijke AK-47 een van de beste "nachtelijke rookwaren" heeft gemaakt, perfect als je wilt chillen en relaxen, of als je iets wilt roken dat je helpt bij je slaapproblemen. Haar sterke effect is ook de reden waarom ze goed is voor medicinaal gebruik. Ze kan helpen bij verschillende kwalen, zoals chronische pijn, spierpijn, depressiviteit en nog veel meer.

Ak Sensation Auto van Sensation Seeds is een wonderbaarlijke autoflowering AK-47 variant die schittert met alle geliefde schoonheid van de AK-47. Haar compacte formaat maakt haar een ideale plant voor vrijwel alle kweekruimten, en ze is ook geschikt voor verborgen buitenplantages. Klein is vaak fijn, dat geldt ook voor de fantastische AK Sensation Auto van Sensation Seeds!

AK Sensation Auto (Sensation Seeds) feminized Product Informatie
Merk Sensation Seeds
Ouders AK x Lowryder x Ruderalis
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 6-7 weken van zaadje tot oogst
THC Gemiddeld
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 80cm
Hoogte (Outdoor) 110cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 200g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
  (2)
  Bekijk alle reviews
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
AK Sensation Auto (Sensation Seeds) feminized
AK Sensation Auto (Sensation Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.