Golden Haze (Devil Harvest Original) feminized

Hier is Golden Haze: klassieke Haze vibes met een uniek tintje. Men besloot twee winnaars te kruisen en de genetica door te geven aan toekomstige generaties. In de toekomst zal iedereen Devil's Harvest Seeds ongetwijfeld dankbaar zijn voor het sativa-dominante wonder Golden Haze - een plant met een hoog THC-gehalte.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Devil's Harvest Seeds - Golden Haze: Hemelse Sativa Hybride, De Toekomst Van Haze

Laten we het paradijs betreden en uitvinden wat deze soort te bieden heeft. Er leidt geen twijfel over het feit dat Golden Haze haar hoogwaardige naam dankt aan haar voorouders. Ze is het resultaat van een zorgvuldige kruising tussen Super Silver Haze en Amnesia Haze; beide legendarische sativa variëteiten met heel wat prijzen op hun naam.

Deze 70% sativa en 30% indica soort wekt vrolijke, opwekkende en energieke highs op. Wandelen met je stoner vrienden is een activiteit die nog beter wordt met wat Golden Haze toppen. Het THC-gehalte kan de 20% overstijgen. Beginners moeten dan ook oppassen of zich schrap zetten. De aroma's en smaken zitten dicht tegen die van de originele Haze variëteiten aan - het is zeer fruitige, tropische en heerlijke wiet.

Zoals de naam al doet vermoeden, is Golden Haze een grote plant. Buitenkwekers kunnen planten van 200cm hoog verwachten. Indoor ganja-kwekers moeten er rekening mee houden dat Golden Haze zich in de laatste twee tot drie bloeiweken uitstrekt als een boom in het regenwoud. Je kunt dan ook SOG en ScrOG technieken toepassen om dit beest te temmen.

De totale bloeicyclus duurt zo'n 65 dagen. Dat is super kort voor een Haze variëteit. De opbrengsten zijn relatief gemiddeld te noemen. Maar de kwaliteit van Golden Haze maakt alle eventuele gebreken goed. Wil je een hemelse, maar beestachtige hybride kweken? Dan is Golden Haze de Haze voor jou.

Golden Haze (Devil Harvest Original) feminized Product Informatie
Merk Devil's Harvest Seeds
Ouders Super Silver Haze x Amnesia Haze
Genetica 30% Indica / 70% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 22%
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) Hoog
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Golden Haze (Devil Harvest Original) feminized
Golden Haze (Devil Harvest Original) feminized
Golden Haze (Devil Harvest Original) feminized
Golden Haze (Devil Harvest Original) feminized
Golden Haze (Devil Harvest Original) feminized
Golden Haze (Devil Harvest Original) feminized