Skunk 47 (Advanced Seeds) Feminized

(3)

Skunk 47 van Advanced Seeds is de samensmelting van twee populaire cannabis soorten. De onverslaanbare productie van Critical is gecombineerd met de geweldige smaak en explosieve effecten van AK-47. Deze compacte soort is ideaal voor binnen en scoort met een mega-sterke rook en goede opbrengsten! Hebben we al vermeld dat ze ook nog ontzettend gemakkelijk te kweken is?

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Advanced Seeds - Skunk 47: Geweldige Allround Hybride

Advanced Seeds presenteert Skunk 47. Deze soort is ontstaan uit een selectie van hun allerbeste cannabis genetica. Critical, een absolute favoriet bij binnenkwekers, is gekruist met Kaya 47. De laatste is natuurlijk de eigen AK-47 creatie van Advanced Seeds, die schittert met een snellere bloei en betere productie dan het origineel.

Het huwelijk tussen deze waardevolle cannabis genetica is een traktatie voor alle kwekers. Skunk 47 blijft binnen op een prettige hoogte van 70-90cm binnen, waardoor ze ideaal is voor vrijwel alle kweekruimtes. Dankzij haar beproefde afkomst laat ze toch een krachtige groei zien. Daarnaast presteert ze prima onder allerlei kweektechnieken, waaronder hydroponics. Skunk 47 ontwikkelt een gigantische hoofdcola, rijkelijk bedekt met kleverige hars. En ze zet de vaart er ook goed in. De bloeiperiode van Skunk 47 bedraagt slechts 50–55 dagen, waarna ze kwekers beloont met tot wel 500g/m² aan aromatische toppen. Wil je deze dame buiten kweken? Zorg dan dat ze genoeg direct zonlicht ontvangt. Ze kan wel 250-300cm hoog worden, mits je haar de kans geeft.

Skunk 47 scoort niet alleen als het gaat om haar groeiprestaties. Met tot wel 20% THC is de rook spectaculair krachtig en stelt niet teleur. Haar effect is een combinatie van het ontzettend ontspannende, toch vrolijke indica effect van AK met dat van Critical. De stone is heftig en blijft lang hangen. Na enkele trekjes tovert ze een enorme glimlach op je gezicht!

De fenomenale rookervaring wordt afgemaakt met fantastische smaken en aroma's. De intens fruitige, aardse noten zijn om van te watertanden.

Skunk 47 (Advanced Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Advanced Seeds
Ouders Critical x Kaya 47
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 20%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 90cm
Hoogte (Outdoor) 300cm
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
  (3)
  View all reviews
  12/May/2023

  Top
  Bin wie immer sehr zufrieden. Dankeschön!

  S. S.
  03/Sep/2021

  Great strain!
  Great strain!

  B. K.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Skunk 47 (Advanced Seeds) Feminized
Skunk 47 (Advanced Seeds) Feminized