TnT Trichome (Super Sativa Seed Club) feminized

Super Sativa Seed Club’s TnT Trichome draagt haar naam niet zomaar. Deze zware, no-nonsense indica is zo krachtig dat ze ook een favoriet is onder sativaliefhebbers. Ze combineert een feel-good high met een zware stone voor een evenwichtige ervaring. TnT Trichome vermorzelt de concurrentie met haar sterkte, snelle bloei en superieure opbrengsten.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Super Sativa Seed Club - TnT Trichome: Sterk, Snel En Gegarandeerd Genot

TnT Trichome is een opbeurende indica van Super Sativa Seed Club’s ingeteelde stam van gefeminiseerde cannabissoorten. Hoogtepunten van deze schoonheid zijn onder andere de consistent grote opbrengsten, een vlugge bloeifase en een fenomenaal indica-effect met een verbluffend aroma.

TnT Trichome is in de kweekruimte een typische indica-dominante hybride. Zodoende is ze gemakkelijk te beheersen en heeft geen speciale vereisten. De plant wordt niet al te hoog, wat haar een goede kandidaat maakt voor clandestiene binnenteelt. Binnen slechts 8 weken produceert de plant een groot bladerdak vol met dichte toppen ter grootte van een golfbal met enorme harsproductie en een aromatisch terpeenprofiel—perfect voor hasj! In tegenstelling tot sommige variëteiten is deze soort bijzonder eenvoudig te knippen met haar overvloed aan kelken.

Rook TnT Trichome en je wordt onmiddellijk getrakteerd op een aardachtig smaakprofiel met vleugjes koffie, zure druiven en grapefruit. Haar Afghani-afkomst geeft de rook een sterke smaak bij het inhaleren. Met minstens 20% THC en een langdurige high is dit een geweldige soort voor indicaliefhebbers die van stevige soortjes houden. Steek je joint aan en je zit binnen mum van tijd met een glimlach van oor tot oor. Een vrolijke, gelukzalige roes verzekert dat de lichamelijke high niet de gehele ervaring beheerst. Toch kun je TnT Trichome het beste ’s avonds gebruiken.

TnT Trichome (Super Sativa Seed Club) feminized Product Informatie
Merk Super Sativa Seed Club
Ouders TnT Trichome
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 20%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
TnT Trichome (Super Sativa Seed Club) feminized
TnT Trichome (Super Sativa Seed Club) feminized
TnT Trichome (Super Sativa Seed Club) feminized
TnT Trichome (Super Sativa Seed Club) feminized