Bubbler (Marley Natural)

(3)

Bubblers zijn al lang een geweldige manier om te roken en ze worden steeds beter. Deze bubbler is ontworpen door het team van Marley Natural. Hiermee kun je op diverse manieren van je favoriete toppen genieten. Gebruik hem met water voor een koelere inhalatie of zonder. De keuze is aan jou met deze hybride pijp.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Marley Natural - Bubbler: lange, koele hijsjes van deze hybride pijp

Bubblers worden vaak gezien als het beste van twee werelden en de gulden middenweg tussen bongs en wietpijpjes. Ze bieden veelzijdigheid en, belangrijker nog, een geweldige manier om te roken. Marley Natural vat dit beeld samen met hun hybride water- en droge pijp.

De Bubbler is een glazen, vrijstaande waterpijp. Deze is uitgerust met walnoothouten details, wat alleen maar bijdraagt aan die premium uitstraling. Dit is zeker een bubbler van hoge kwaliteit die er geweldig uitziet bij je thuis. Je vrienden staan vast versteld als je deze uit je zak tovert. Deze glazen bubbler meet 14,6×14,6×4,45cm. Daarmee is hij niet te groot en gemakkelijk vervoerbaar, mocht dit nodig zijn. Deze pijp is gemaakt van glas, maar erg robuust. Hij zal je nog lang van dienst zijn.

Begin je net met deze rookmethode of heb je al wat ervaring? Het maakt eigenlijk niet uit. Het gebruik van de Bubbler van Marley Natural is een gemakkelijk proces, waarbij de nadruk ligt op soepele inhalaties. Vul de kamer simpelweg met water en de bowl met je favoriete soort en je kunt in principe van start. Eenmaal aangestoken, zie je de rook vermengen met het water. Via het mondstuk inhaleer je soepele hijsjes. Het water koelt de rook af, waardoor een lange, prettige rookervaring mogelijk is. De Bubbler is ook zonder water te gebruiken als gewone pijp.

De Bubbler van Marley Natural bestaat uit verschillende, stevige, verwijderbare onderdelen en is erg gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Met een beetje water en zeep verwijder je eventuele resten in een handomdraai. Voor een grondige reiniging, gebruik je wat ontsmettingsalcohol en een wattenstaafje om korte metten te maken met hardnekkige aanslag.

Bubbler (Marley Natural) Product Informatie
'Bowl' afneembaar Nee
Materiaal Glas
Dimensies 14.6 x 14.6 x 4.45cm

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
  (3)
  View all reviews
  30/Aug/2023

  Marley Natural Mini Bong
  Amazing stuff, got the Marley Natural Mini Bong a month ago from now,, and it's perfect. Makes the smoke really soft and smooth, this is the new stylish stuff on the table for me. Felt in love with the product while visiting a friend who made me discover, and I'm now so happy with my new one ! Harder than i thought, even if it's made of glass (and wood/steel). Just heavy enough, so smooth. I love it ! Thibz

  T. D.
  05/Jun/2021

  Excellent 🤩
  Super bubbler ! Très beau et libère la fumée après une bonne aspiration pour te rendre IRIE à merveille Facile à nettoyer et solide également. One love Marley Natural

  P. R.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Bubbler (Marley Natural)
Bubbler (Marley Natural)
Bubbler (Marley Natural)
Bubbler (Marley Natural)