Resin Rags (Higher Standards)

Beschouw jij jezelf als een elegante stoner, die er altijd op zijn best uit wil zien tijdens het roken van een waterpijp? Dan moet je ervoor zorgen dat je rookgerei er ook fris en glanzend uit blijft zien! En dat is precies waar de Resin Rags van Higher Standards voor bedoeld zijn. Deze fijne katoenen doekjes zijn precies wat je nodig hebt om al je glaswerk weer te laten schitteren.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Resin Rags - Higher Standars: boen je bong

Ziet je geliefde pijp of bong er inmiddels niet meer zo nieuw uit? Niet gevreesd, want met deze Resin Rags kun je je toestel weer laten schitteren als vanouds. Deze hoogwaardige katoenen doekjes zitten in een duoverpakking en zijn speciaal met de veeleisende stoner in gedachten ontworpen. Met maximale absorptie nemen ze al het achtergebleven poetsmiddel en vet op en laten ze je glaswerk weer glimmen!

Bovendien zijn ze meer dan enkele malen bruikbaar. Deze Resin Rags kunnen namelijk in de wasmachine en zijn supersterk. Je kunt ze dus blijven gebruiken, zolang je maar wilt. Deze doekjes zijn niet bedoeld om die dikke aanslag te verwijderen die zich kan ophopen in je rookgerei, maar wat meer verfijnd en bedoeld voor de finishing touch. Hiermee verander je je pijp of bong van een functioneel toestel weer in een glanzend ornament.

Resin Rags (Higher Standards) Product Informatie
Aantal stuks per eenheid 2

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Resin Rags (Higher Standards)
Resin Rags (Higher Standards)
Resin Rags (Higher Standards)
Resin Rags (Higher Standards)