SMAC Town (Purple City Genetics) Regular

SMAC Town van Purple City Genetics is een goed voorbeeld van het topwerk van Californische wietkwekers. Deze strain komt uit Oakland en heeft compacte, ijzige toppen met een rijke geur van citroen, druif en brandstof. Klaar voor de oogst in slechts 9-10 weken.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Purple City Genetics - SMAC Town: een uitstekend voorbeeld van topkwaliteit Cali-genetica.

Deze regular wietzaadjes van SMAC Town zijn afkomstig van Purple City Genetics, een collectief uit Oakland dat toegewijd is aan het ontwikkelen van hoogwaardige wietfenotypes. Met haar paarse wiettoppen, extreme harsproductie en exotische geur, is deze strain een fantastisch voorbeeld van de uitzonderlijke fenotypen van de Amerikaanse West Coast.

SMAC Town is een indica-dominante hybride die de genen van Oakland Purple met die van SLSMAC combineert. Haar bescheiden formaat en relatief snelle bloeitijd maken haar ideaal voor binnen, hoewel ze met haar sterke genen ook makkelijk buiten bloeit. Als ze overgaat tot de bloei, rekt SMAC Town nog amper uit en begint ze al snel kleine, compacte wiettoppen en veel hars te ontwikkelen. Ze is binnen meestal klaar voor de oogst na 9-10 weken bloei, terwijl dit buiten rond half oktober is. Vergeet niet om SMAC Town tegen het einde van haar bloeicyclus bloot te stellen aan koelere omstandigheden om prachtige paarse, bijna zwarte tinten naar voren te laten komen.

Goed uitgeharde SMAC Town-wiettoppen geven rijke, exotische geuren af die typerend zijn voor Californische hybriden. Verwacht een aroma van citroenen en rijpe, zoete druiven, vermengd met een toon van zure brandstof. Je kunt ook vleugjes zoete koekjes oppikken die deze complexe combinatie in evenwicht brengen. Zoals je zou verwachten gezien haar genetica, biedt SMAC Town een intense, ontspannende stone die het hele lichaam overneemt, waarbij je een gelukzalige en contemplatieve roes ervaart.

SMAC Town (Purple City Genetics) Regular Product Informatie
Merk Purple City Genetics
Ouders Oakland Purple x SLSMAC
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC Hoog
CBD Laag
Sekse Regular
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
SMAC Town (Purple City Genetics) Regular
SMAC Town (Purple City Genetics) Regular