Blog
De kalender van 2017 met toonaangevende Europese & mondiale cannabisevenementen
3 min

De kalender van 2017 met toonaangevende Europese & mondiale cannabisevenementen

3 min

De cannabisindustrie gaat met sprongen vooruit aangezien legalisatie en regulatie zich over steeds meer landen verspreiden. Hier is een lijst van toonaangevende conferenties in Europa en Canada in 2017.

Volgend jaar is het een interessante tijd voor de industrie in Europa, vooral met het veranderen van wetten in verschillende landen en de impact, dan wel overstroming van Amerikaans geld dat op zoek is naar markten buiten de V.S. en Canadese bedrijven die op zoek zijn naar exportmogelijkheden. Hoewel het waarschijnlijk is dat de industrie zich blijft ontwikkelen in de V.S. op staatsniveau, is het ook risicovol om te investeren, doordat een wijziging in de handel mogelijk kan falen.

Hier is een lijst van netwerkevenementen in Europa en Canada die volgend jaar plaatsvinden, voor degenen die geïnteresseerd zijn om deel uit te maken van de marihuana-industrie buiten de Verenigde Staten.

FEBRUARI

Canapa mundi february

Canapa Mundi - Dit is het derde jaar waarin het evenement plaatsvindt. Het wordt in 2017 georganiseerd na het opgang komen van medicinale distributie in het land. Zeker een interessant evenement. Wordt gehouden in Rome, van 17-19 februari.

MAART

Stepping High festival 2017

Stepping High - Een jaarlijks evenement dat sinds 2003 in Jamaica plaatsvindt en het langstlopende festival op de de Caraïben. Na 11 jaar lang te zijn georganiseerd als een underground evenement dat door mond-op-mond reclame bekend is geworden, profiteren de organisatoren nu van recentelijke hervormingen van de industrie en willen zij dit graag vieren. Kwekers en ondernemers, maar ook Rasta's vieren het met exposities, kraampjes en feesten. Wordt in 2017 gehouden in Negril, Jamaica, van 4-5 maart.

Cannatech 2017

CannaTech - Met de opkomende interesse vanuit Israël, waaronder een groeiende verspreiding van de drug over apotheken voor het grote publiek, maar ook de zoektocht naar een exportmarkt, is dit een evenement dat je als cannapreneur en investeerder niet mag missen. Wordt gehouden in Tel Aviv-Yafo, van 20-22 maart.

Spannabis 2017

Spannabis - Er zijn nog geen conferenties of details over het evenement van volgend jaar op de website geplaatst, maar het wordt zeker een geweldig jaar voor een van de oudste professionele conferenties in de EU. Met niet alleen hervormingen in Spanje, maar ook in de rest van Europa, is dit een evenement dat je als geïnteresseerde in opkomende reorganisaties of zakelijke ontwikkelingen in de EU, moet bijwonen. Het evenement is een unieke bijeenkomst waar medische, wetenschappelijke, nationale en internationale personen en bedrijven bijeenkomen. Wordt gehouden in Barcelona, van 10-12 maart en in Madrid in oktober.

Medical cannabis 2017

Medical Cannabis and Cannabinoids Conference - Er zijn nog geen details bekend over de conferentie, maar in het eerste jaar trok deze tweejaarlijkse bijeenkomst vele beleidsmedewerkers, medische en andere academische en industriële professionals aan. Wordt gehouden in Praag, van 8-10 maart.

APRIL

ICBC Berlin 2017

International Cannabis Business Conference - Het is zeer waarschijnlijk dat dit de belangrijkste, althans voor nu, cannabis businessconferentie is die dit jaar in Europa wordt gehouden. De overheid zal naar verwachting deze maand herreguleringen en veranderingen in de dekking van verzekeringen aankondigen, en de industrie is er hier klaar voor om een nationaal gereguleerd programma voor te bereiden en op te stellen voor de organisatie van de regering. Niet te missen. Wordt gehouden in Berlijn, Duitsland, van 11-12 april en in Vancouver later dit jaar.

O cannabiz toronto

O Cannabiz Conference and Expo - Georganiseerd door ervaren evenement- en muziekproducenten, is dit evenement snelgroeiend en brengt de conferentie deskundigen bijeen om nuttige investeringsmogelijkheden te bespreken voor een snelgroeiende en toenemende internationale industrie. De expo laat baanbrekende technologieën zien, ervaringen in de praktijk, producten en services voor de industrie, en heeft een nu al indrukwekkende lijst van sprekers. Wordt gehouden in het Sheraton Centre, Toronto, van 21-23 april.

JUNI

Mary Jane Berlin 2017

Mary Jane Berlin wordt voor het tweede jaar op rij georganiseerd, en wordt naar verwachting groots. Met 4,000 vierkante meter indoor expositieruimte en 3,000 opties voor kraampjes buiten, zal het evenement waarschijnlijk veel publiek trekken. Gecombineerd met eettentjes, concerten en lezingen, wordt het naar verwachting een levendig en dynamisch evenement, waar zowel Duitse als internationale bedrijven dan wel investeerders op af komen. Wordt gehouden op het Postbahnhof in Berlijn, van 2-4 juni.

Cannabis liberation day

Cannabis Liberation Day - De 8ste cannabis Bevrijdingsdag wordt georganiseerd in het Flevopark, ook wel het "groenste" park in Amsterdam genoemd, en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het evenement is gratis, met veel exposanten en entertainment met als doel om wereldwijde cannabishervormingen te promoten en te stimuleren. Wordt gehouden in Amsterdam, op 11 juni.

SEPTEMBER

ICACO 2017

International Cannabis Conference - Met een line-up van internationale cannabisexperts en toonaangevende ondernemers (waaronder Dr. Raphael Mechoulam en Steve Deangelo), lijkt de conferentie nu al op een niet-te-missen evenement. Wordt gehouden in Wenen, van 5-7 september.

Expogrow 2017

Expo Grow - Een reeds grote en groeiende professionele, internationale conferentie, die 150 kramen heeft aangetrokken verspreid over 4 ruimten en met een expositieterrein in de open lucht. Data zijn nog niet bekend, maar het evenement staat gepland voor 2017. Wordt georganiseerd in Irun.

OKTOBER

Cultiva Hanfmesse

Cultiva Hanfmesse - Dit jaar is het de 10e verjaardag van een cannabismarkt die zowel in formaat als in status is gegroeid. Er komen regelgevende en wetenschappelijke deskundigen, en er zijn leuke activiteiten en exposities. Data en tijden moeten nog bekend worden gemaakt voor 2017. Meer dan 140 exposanten deden vorig jaar mee. Wordt gehouden in Wenen, vroeg in de maand.

NOVEMBER

Cannafest 2017

Cannafest - Een van de grootste exposities en conferenties in Europa, waar vorig jaar 250 exposanten vanuit 25 landen bijeenkwamen, met een totale expositieruimte van meer dan 13,000 vierkante meter. Er zijn nog geen data bekend voor 2017, maar het evenement is de moeite waard om te bezoeken aangezien er in Europa veel veranderingen worden doorgevoerd. Wordt gehouden in Praag.

 

Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Ordoñez bezit een AB Mass Media and Communications-diploma. Deze ervaren schrijver draait al 13 jaar mee en voorziet de lezer sinds 2017 van cannabisgerelateerde content. Hij heeft zijn diepgaande kennis over het onderwerp opgebouwd door persoonlijke ervaringen en nauwgezet onderzoek.
Festivals Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken