Blog
Grappige En Informatieve Video: De Alcohol Vs. Acid Uitdaging
1 min

Grappige En Informatieve Video: De Alcohol Vs. Acid Uitdaging

1 min
News Research
We weten allemaal dat acid veel beter is dan alcohol, en YouTuber PsychedSubstance heeft een video gemaakt waarin hij ons laat zien waarom dat zo is.

Het feit dat alcohol legaal is, terwijl vele andere, veel veiligere hallucinogenen dat niet zijn, is het toppunt van hypocrisie - met dank aan onze overheden. Dit is iets wat veel mensen in de mainstream maatschappij zich nu beginnen te realiseren, zeker nu steeds meer onderzoek positieve toepassingen oplevert voor substanties als LSD en weinig tot geen negatieve bijwerkingen.

Er is één YouTuber in het bijzonder die er zijn missie van gemaakt heeft om het stigma rondom deze substanties te doorbreken. Zijn naam is PsychedSubstance. Hij helpt mee om beter te begrijpen wat deze drugs met je lichaam doen, wat een vergelijking oplevert en waar de geest toe in staat is.

Je kunt een van zijn interessante filmpjes hieronder bekijken. In dit filmpje vergelijkt hij de krachten van LSD met die van Alcohol met echte en grappige demonstraties. PsychedSubstance is ook catalogus van andere, soortgelijke filmpjes, die allemaal de moeite waard zijn om te bekijken. Door kennis te verspreiden kunnen we de taboes rondom hallucinogenen doorbreken.


Read more about
News Research
Zoeken in categorieën
of
Zoeken