Blog
Greenmeister: Nieuwe Coffeeshop App
3 min

Greenmeister: Nieuwe Coffeeshop App

3 min

Greenmeister is de virtuele reisleider op je zoektocht naar de beste wiet. Ontdek nieuwe locaties, lees recensies en bekijk beoordelingen en info over prijzen en menu’s. Laat zodra je een coffeeshop hebt bezocht een recensie achter en help andere gebruikers op weg naar de beste plekken.

Het is een nogal intense ervaring om door de straten van de Europese cannabishoofdstad te navigeren. Zeker wanneer je hoofd ondergedompeld is in de THC. Met alleen in Amsterdam al honderden coffeeshops — waarvan veel verstopt in zijstraten en schemerige steegjes — kan het lastig kiezen zijn.

Een team van handige technici heeft dit probleem aangepakt met Greenmeister. Deze gratis, gestroomlijnde app helpt je honderden coffeeshops te vinden in Amsterdam en daarbuiten. Lees verder en ontdek hoe Greenmeister je helpt navigeren door Nederland.

WAT IS GREENMEISTER?

Wat Is Greenmeister?

Greenmeister voorziet cannabisliefhebbers van de locaties van coffeeshops in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en andere steden en gemeenten. Het is echter meer dan een digitale kaart. De app bevat ook reviews van gebruikers, beoordelingen en up-to-date informatie over de cannabiskwaliteit.

Dj en hiphopartiest Bizzey creëerde Greenmeister met zijn zakelijke partners Onnick Jessayan en David Messie. Naast zijn passie voor muziek, heeft Bizzey een voorliefde voor cannabis. Hij wilde een platform maken dat cannabisminnende reizigers en Nederlanders assisteert bij het vinden van de beste plekken in Nederland.

WAT KUN JE DOEN MET GREENMEISTER?

Wat Kun Je Doen Met Greenmeister?

Beschouw Greenmeister als een virtuele reisleider. De app laat je niet alleen de exacte locatie van coffeeshops door heel Nederland zien, maar voorziet gebruikers ook van gedetailleerde recensies en beoordelingen. Deze helpen je om je volgende locatie te kiezen.

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt in Amsterdam. Het moment dat je je laatste joint uitmaakt in een coffeeshop. Je bekijkt de knalrode ogen van je vrienden en realiseert je dat ze niet in staat zijn een rationele beslissing te nemen. De vraag is: waar gaan we nu naar toe? Geen van jullie heeft echter het antwoord.

Nu bestaat er een oplossing. Pak simpelweg je telefoon erbij, open Greenmeister en zoek de dichtstbijzijnde plaats met de beste beoordelingen!

Gerelateerd artikel

De Coffeeshops In Amsterdam: De 10 Beste Tips Voor Een Eerste Bezoek

VIND DE WEG NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE COFFEESHOP

Vind De Weg Naar De Dichtstbijzijnde Coffeeshop

Je kunt met Greenmeister de dichtstbijzijnde coffeeshop op 2 manieren vinden. Zo kun je de zoekfunctie gebruiken om je opties te verfijnen door de naam van je plaats of provincie in te voeren. Laten we zeggen dat je in de trein naar Utrecht zit, op zoek naar stevige toppen. Vul simpelweg de plaatsnaam in en bekijk wat er verschijnt. Specificeer je zoekopdracht met de filters “geverifieerd”, “min. 4 sterren”, “nu open” of “menu bekend” om precies te vinden wat je zoekt.

Daarnaast kun je je huidige locatie gebruiken om de dichtstbijzijnde coffeeshops te ontdekken. Deze methode is sneller en efficiënter. Klik simpelweg op “gebruik huidige locatie” om te zien of er iets in de omgeving is wat je aanspreekt. En maak je geen zorgen, je informatie wordt niet opgeslagen!

BEOORDEEL COFFEESHOPS

Beoordeel Coffeeshops

Zodra je een nieuwe coffeeshop hebt bezocht, kun je op Greenmeister een recensie achterlaten om anderen over je ervaring te vertellen. Was de wiet van wereldklasse of slechte kwaliteit? Werd je vriendelijk behandeld of gaf het personeel het gevoel dat je ongewenst was? Raad je anderen aan deze plek te bezoeken of juist niet?

Een account aanmaken is eenvoudig. Je kiest een gebruikersnaam, e-mail en wachtwoord. Nu ben je klaar om berichten te plaatsen op de Greenmeister-website of -app! Ook kun je een sterrenscore (1-5) geven naast je recensie. Zo help je anderen snel een inschatting te maken van de kwaliteit van een coffeeshop.

Greenmeister is sterk afhankelijk van zijn gebruikersbestand voor het aanleveren van actuele informatie. Alle gebruikers kunnen een nieuwe coffeeshop plaatsen en details delen over de openingstijden, menu’s, prijzen en faciliteiten.

Greenmeister gaat nog een stapje verder door sommige coffeeshops die op de app en website verschijnen te verifiëren. Men bezoekt regelmatig locaties om te verzekeren dat de door klanten gegenereerde content strookt met wat er echt gebeurt. Wanneer alles klopt, ontvangt de vestiging de notering "geverifieerd". Op deze manier kunnen gebruikers vertrouwen op de details van de volledige lijst met geverifieerde plaatsen.

WAAR VIND IK GREENMEISTER?

Greenmeister is beschikbaar via de website of app — beide zijn gratis!

Bekijk de website hier

De app is momenteel alleen verkrijgbaar voor Androidtoestellen, met de lancering van de iOS-app op de planning voor maart 2020.

OP ZOEK NAAR DE ALLERBESTE COFFEESHOPS IN AMSTERDAM?

Op Zoek Naar De Allerbeste Coffeeshops In Amsterdam?

Vertrouwen op door gebruikers gegenereerde content kan handig zijn. Het verhindert namelijk reclame en bedrijfsbelangen en levert eerlijke, beknopte meningen op.

Ook Zamnesia koestert de publieke opinie al jaren met zijn zoektocht naar de allerbeste coffeeshops in Amsterdam. De Zamnesia Coffeeshop Awards geven je de gelegenheid te stemmen op je favoriete shops in diverse categorieën.

Nadat we de stemmen hebben geteld, reiken we op een prestigieuze ceremonie prijzen uit voor Beste CBD-product, Beste CBD-wiet, Beste indica-wiet, Beste sativa-wiet, Beste hybride-wiet, Beste hasj, Beste voorgedraaide joints, Beste edibles, Beste merk en Beste coffeeshop. En niemand minder dan Bizzey bezocht het evenement in 2019 als speciale gast!

Bekijk de resultaten van de Zamnesia Coffeeshop Awards 2019–2020 en ontdek de 15 beste coffeeshops die de stad te bieden heeft.

DE JOINT-SMAAKTEST VAN ZAMNESIA

De Joint-Smaaktest Van Zamnesia

Om het team van Greenmeister te feliciteren met dit innovatieve platform, besloot onze crew een cadeautje te sturen. Als blijk van solidariteit hebben we onze cannabisminnende vrienden enkele topsoorten gestuurd, elk zorgvuldig vervaardigd in een voorgedraaide joint. Klaar voor de verrassing?

We hebben elke joint in een afzonderlijke enveloppe gedaan, elk met een onbekende soort. Greenmeister liet zijn voorman Bizzey de uitdaging aangaan door ze allemaal te proeven en zijn favoriet te kiezen.

EN DE WINNENDE SOORT IS...

Purple Punch (Zamnesia Seeds)

Bizzey koos één duidelijke winnaar: joint nummer 1! Deze pre-roll bevatte een forse hoeveelheid Purple Punch. Dit is een vrijwel pure indica-variëteit met een rustgevend en verdovend effect. Bizzey omschrijft zichzelf als een “lichte blower”, maar genoot van de stevige lichamelijke high, gevoed door een THC-gehalte van 21%. Purple Punch stamt af van de oudersoorten Granddaddy Purple en Larry OG. Daarbij biedt ze heerlijke smaken van snoep, druiven en bosbessen.

Luke Sumpter
Luke Sumpter
Luke Sumpter heeft een diploma in de Klinische Gezondheidswetenschappen en een passie voor het kweken van planten. Inmiddels werkt hij al zeven jaar als professioneel journalist en schrijver op het gebied van cannabis en de wetenschap.
Lifestyle Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken