Blog
MagicalButter Machine MB2e
3 min

Productreview MagicalButter Machine MB2e

3 min

Het maken van edibles is gemakkelijker dan ooit, dankzij de MagicalButter Machine MB2e. Lees onze review waar we uitgebreid ingaan op alle functies en extra's van dit fantastische apparaat.

Hoe maak jij je wietboter? Meestal bestaat dit proces uit minimaal vier stappen. Je moet eerst het plantenmateriaal malen en decarboxyleren. Vervolgens moet je de boter smelten en de wiet toevoegen. Dan moet het mengsel nog lang sudderen voordat je het eindproduct kunt zeven.

Het van wietolie is al net zo omslachtig. Ook hier draait het om decarboxyleren, de gekozen olie verhitten, het plantenmateriaal toevoegen, roeren en zeven. Maar wat als we je vertellen dat er een machine bestaat die je het meeste werk uit handen neemt? Jij hoeft alleen maar te wachten tot het klaar is. We hebben het natuurlijk over de MagicalButter Machine MB2e. Zoals de naam al doet vermoeden, verander je hiermee je boter en wiet in wietboter. Dit veelzijdige goedje kun je alle denkbare edibles verwerken.

Misschien is het moeilijk te geloven, maar het is echt waar. In dit artikel leggen we het allemaal uit.

MagicalButter Machine MB2e: functies en extra’s

MB2e MagicalButter Machine: Functies En Extra’s

Als je de MagicalButter Machine MB2e bekijkt, lijkt het apparaat rechtstreeks uit de toekomst te komen. En al je eerste gebruik, besef je hoe futuristisch het daadwerkelijk is.

Met een simpele druk op de knop krijg je hoogwaardige, zelfgemaakte wietboter, -olie en -lotions. Deze machine moet je absoluut hebben.

Gerelateerd artikel

Top 10 Cannabisrecepten

Belangrijkste functies

  • Gemaakt van roestvrij staal voor een lange levensduur
  • Zelfreinigingsfunctie voor extra efficiëntie
  • Grote inhoud van 1,18 liter (dat is 2–5 koppen per keer)
  • Uitgerust met een microprocessor-gestuurd programma dat het productieproces automatiseert

Een geavanceerde Blender

MB2e MagicalButter Machine: Blender

De productomschrijving op de website van MagicalButter vat de mogelijkheden van de MB2e perfect samen. Er staat onder meer: “Het is een blender met programmeerbare thermostaat en verwarmingselement”.

Maar eigenlijk is dat te simpel gesteld als je ziet hoe efficiënt deze machine werkt. Bovenop de machine vind je vijf verschillende temperatuurinstellingen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je boter of olie te lang kookt of verbrandt.

Rechts onderaan vind je vier instellingen voor de timer. Deze zijn geprogrammeerd op basis van het product dat je maakt; erg handig dus! Het maken van wietolie duurt een uur. De creatie van wietboter duurt twee uur en voor tincturen moet je vier uur rekenen. De machine zorgt ervoor dat er vrijwel niets kan misgaan.

Met de vijfde knop kun je zowel mengen als schoonmaken. Jawel, je leest het goed! Deze machine is zo efficiënt dat hij zelf het schoonmaakwerk regelt.

Gerelateerd artikel

De Beste Wietsoorten Voor Het Maken Van Edibles

Makkelijk en moeiteloos wietproducten maken

MB2e MagicalButter Machine: Makkelijk en moeiteloos wietproducten maken

Het grootste voordeel van de MagicalButter Machine MB2e is het gemak waarmee je zelf met wiet verrijkte producten kunt maken.

Wat bedoelen we dan precies met dat gemak? Laten we het proces eens uitgebreid bespreken, te beginnen met het maken van wietboter.

Het draait hier om het verzamelen van je ingrediënten. Deze bestaan uiteraard uit gedroogde wiet, lecithine en boter. Stop ze allemaal in de machine. Nu stel je de temperatuur in. Meestal is dit de laagste stand, oftewel 71°C.

Als laatste stap stel je de tijd in met de daarvoor bestemde knop; het maken van boter duurt twee uur. Daarna gaat het apparaat aan het werk. Ondertussen kun je zelf genieten van de regenboogkleurige verlichting aan de zijkanten van de machine.

Als het apparaat klaar is, kun je het mengsel zeven met het meegeleverde micro-filter van MagicalButter. En daarna kun je lekkere edibles gaan maken.

Hoe zit het dan met wietolie? Ook dat kost maar weinig moeite en de stappen zijn ongeveer hetzelfde.

Verzamel je wietplanten en gekozen olie en stop ze in de beker. Plaats het deksel op de beker en stel de temperatuur in. De timer stel je in op een uur. Rol een vette joint voor jezelf en rook deze lekker op terwijl je op je eindproduct wacht.

Na een uur kun je de olie zeven en in een flesje gieten. Dat is alles! Je hebt nu zelf wietolie gemaakt om te delen met je vrienden of om er zelf van te genieten.

MagicalButter Machine MB2e: eigenschappen

MB2e MagicalButter Machine: eigenschappen

Het formaat en de inhoud zijn de meest opvallende eigenschappen van de MagicalButter Machine MB2e. De machine is 35cm hoog, 25cm breed en weegt 4,5kg. Voor een tafelmodel keukenmachine is dat aanzienlijk. Het apparaat neemt dan ook best wat ruimte in als je een kleiner aanrecht hebt.

Maar juist door al dat gewicht is de machine zo efficiënt. De binnenkant van de beker heeft een diepte van 25cm. Je kunt dus er dus in één keer heel wat wietolie of wietboter mee maken.

Als je de MagicalButter Machine MB2e bestelt, ontvang je het volgende:

  • Stevige roestvrijstalen beker
  • Zuiverend micro-filter 190 voor het zeven
  • Stroomkabel
  • Handleiding
  • Magical kookboek (met inspirerende recepten)

Gerelateerd artikel

Alles Wat Je Zou Moeten Weten Over Cannabis-Edibles

Conclusie: de MagicalButter Machine MB2e maakt je leven een stuk makkelijker

Als je vaste rituelen hebt voor het maken van je wietboter en wietolie zullen wij je niet tegenhouden. Maar als gemak jouw ding is en je moeiteloos de klus wilt klaren, dan is de MagicalButter Machine MB2e ideaal.

Het merk MagicalButter staat bekend om de uitzonderlijke kwaliteit. Het bedrijf zoekt altijd de grenzen op als het gaat om innovatie van hun producten. En de MB2e is hier een schitterend voorbeeld van.

Deze machine is ongelooflijk handig. Met enkele drukken op de knop krijg je wat je hebben wilt. Bovendien kun je er ook producten met andere kruiden mee maken.

En het allerbeste is dat dit apparaat heel betaalbaar is. Waar wacht je nog op? Verwen jezelf met deze veelzijdige machine. Als je het leuk vindt om je wietplanten om te zetten in andere verfijnde producten, dan valt de MagicalButter Machine MB2e absoluut in de smaak.

Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Ordoñez bezit een AB Mass Media and Communications-diploma. Deze ervaren schrijver draait al 13 jaar mee en voorziet de lezer sinds 2017 van cannabisgerelateerde content. Hij heeft zijn diepgaande kennis over het onderwerp opgebouwd door persoonlijke ervaringen en nauwgezet onderzoek.
Headshop Producten
Zoeken in categorieën
of
Zoeken