Blog
Massroots: Het sociale netwerk voor cannabis
1 min

Massroots: Het Sociale Netwerk Voor Cannabis

1 min
Business News
Posten over cannabis op Facebook kan een probleem zijn, zeker als je vrienden, collega's en familie op je vriendenlijst hebt. Gelukkig is er een oplossing: Massroots.

Posten over cannabis op Facebook kan een probleem zijn, zeker als je vrienden, collega's en familie op je vriendenlijst hebt. Gelukkig is er een oplossing: Massroots.

MassrootsMassroots is een app-based sociaal netwerk, die gaat over cannabis en het verbinden van gebruikers. In tegenstelling tot andere sociale netwerken, vraagt Massroots niet om een e-mail adres of andere persoonlijke informatie, waardoor iedereen kan genieten van een zekere anonimiteit.

Dit maakt het veel gemakkelijker om open te zijn over cannabis, hoe geweldig high je zojuist werd van die pijp, gedachten over een nieuwe soort of het delen van foto's van je kweek. Het platform maakt het verkennen van nieuwe onderwerpen eenvoudig en je vindt snel nieuwe vrienden die je kunt volgen.

Sinds de lancering in juli 2013, heeft Massroots een aanzienlijke gebruikersbasis opgebouwd, die nu rond de 25.000 hangt. Met de legalisatie van recreatieve cannabis in Colorado, wil Massroots graag voordeel behalen met de toestroom van nieuwe gebruikers. Onlangs heeft Massroots een fonds van $150.000 veilig gesteld om het platform nog verder uit te breiden.

Issac Dietrich, een van de medeoprichters van Massroots, is overtuigd dat de cannabis industrie op het punt van exploderen staat. Geschat wordt dat de legale cannabis industrie dit jaar $2,34 biljoen gaat omzetten en de waarde van de illegale cannabis markt wordt geschat tussen de $18 en $30 biljoen. Met de investeringen, wil hij de mogelijkheden van Massroots uitbreiden en een integraal onderdeel worden van de cannabis gemeenschap.


Read more about
Business News
Zoeken in categorieën
of
Zoeken