Blog
Massroots: Het Sociale Netwerk Voor Cannabis
1 min

Massroots: Het Sociale Netwerk Voor Cannabis

1 min
Business Nieuws

Posten over cannabis op Facebook kan een probleem zijn, zeker als je vrienden, collega's en familieleden in je vriendenlijst hebt die hier niets mee hebben. Gelukkig is er een oplossing: Massroots.

MassrootsMassroots is een app-based sociaal netwerk dat over cannabis gaat en cannabisgebruikers met elkaar verbindt. In tegenstelling tot andere sociale netwerken, vraagt Massroots niet om een e-mailadres of andere persoonlijke informatie, waardoor iedereen kan profiteren van een zekere anonimiteit.

Dit maakt het veel gemakkelijker om open te zijn over cannabis, hoe geweldig high je zojuist van die pijp bent geworden en wat je gedachten zijn over een nieuwe soort. Ook kun je er foto's van je eigen kweek delen. Het platform maakt het verkennen van nieuwe onderwerpen eenvoudig en je vindt snel nieuwe vrienden die je kunt volgen.

Sinds de lancering in juli 2013, heeft Massroots een aanzienlijke gebruikersbasis opgebouwd, die nu rond de 25.000 schommelt. Met de legalisatie van recreatieve cannabis in Colorado, probeert Massroots in te spelen op de toestroom van nieuwe gebruikers. Onlangs heeft Massroots een fonds van $150.000 veilig gesteld om het platform nog verder uit te breiden.

Issac Dietrich, een van de medeoprichters van Massroots, is ervan overtuigd dat de cannabisindustrie op het punt van exploderen staat. Geschat wordt dat de legale cannabisindustrie dit jaar $2,34 miljard aan omzet gaat opleveren, waarbij de waarde van de illegale cannabismarkt wordt geschat op $18-$30 miljard. Met diverse investeringen, wil Dietrich de mogelijkheden van Massroots uitbreiden en een integraal onderdeel worden van de cannabisgemeenschap.

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammi, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Business Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken