Recept: Cannabis-Toegediende Warme Appelcider

Gepubliceerd op:
Categorie: BlogCannabisRecepten

Recept: Cannabis-Toegediende Warme Appelcider

Dat gevoel om terug je warme winterjas aan te trekken heeft nog nooit zo goed gevoeld. Dit drankje is een must voor elke canna-kenner die graag zijn feestelijke frivoliteiten wil opvrolijken.

Er is niets mooier dan de warme energie van een warm drankje om je lichaam tot rust te laten komen op een bijtend koude winterdag. Warme appelcider is al eeuwen een traditionele manier om het lichaam te versterken tegen de koelere seizoenen en we kunnen zien waarom. Het werkt als een droom! Met de zoetheid van de appels, de intrigerende feestelijke kruiden en de hartelijke cider kick, brengt elke mok zeker een beetje zon in die anders sombere maanden. De enige manier om het beter te maken? Cannabis, natuurlijk! En ons recept hier verzekert om een gezonde gloed op je wangen te brengen.

Dit recept vereist het gebruik van cannabis tinctuur. We hebben een handig recept dat laat zien hoe je je eigen kunt maken.

JE ZAL NODIG HEBBEN:

 8 kopjes cider

 Een paar kaneelstokjes

 1/4 van een kopje bruine suiker

 Een slowcooker

 Een halve theelepel gemalen piment

 Een theelepel hele kruidnagels

 1/8 van een kopje van cannabis tinctuur

 kaasdoek

OPTIONEEL

-Wat geraspte nootmuskaat blaast leven in het mengsel

-Dunne schijfjes appel en sinaasappel toevoegen, kan de smaak verbeteren en kan de drank echt een traditionele rustieke uitstraling geven

-Geschilde schijfes gember zijn geweldig voor slechts een vleugje extra hartelijkheid aan elk warm kopje

INSTRUCTIES:

1. Giet de appel cider in de slowcooker.

2. Voeg kaneel, kruidnagel, gember en fruit toe aan het mengsel.

3. Verpak de kruiden in de kaasdoek, bind de bundel vast en voeg deze toe aan de pot.

4. Voeg de cannabis tinctuur en bruine suiker toe.

5. Op hoog vuur, breng het mengsel aan de kook en verwarm gedurende één uur.

6. Knijp de kaasdoek uit en haal hem uit de pot. Laat de pot staan om je drankje lekker warm te houden.

7. Strooi er wat geraspte nootmuskaat op en geniet!

 

         
  Guest Writer  

Gastschrijver
Zo af en toe dragen gastschrijvers bij aan ons blog op Zamnesia. Ze hebben allemaal een andere achtergrond en verschillende ervaringen, waardoor hun kennis van onschatbare waarde is.

 
 
      Ontdek onze schrijvers