Blog
Vape Trucs
2 min

Beste Vape Trucs Voor Beginners

2 min

We kijken naar de beste vape trucs voor beginners. Je hebt niet meer dan een paar huishoudelijke materialen nodig en je betrouwbare vaporizer om het meeste uit deze coole trucs te halen.

Vapen is een van die dingen die de laatste tijd populair geworden zijn en wel om verschillende redenen. Mensen die willen stoppen met het roken van tabak, beginnen ermee. Degenen die op zoek zijn naar een alternatief voor hun waterpijp, doen ook een poging. En dan zijn er natuurlijk ook gebruikers die vaporizers gebruiken voor cannabis. Het maakt niet uit wat je erin doet, of waarom je het gebruikt, verdampen kan een leuke manier zijn om je vaardigheden uit te dagen. We hebben het over het beheersen van vape trucs: leren hoe je met damp speelt en het manipuleert. Het klinkt misschien een beetje gek, maar vertrouw ons; het kan verslavend zijn.

DE BESTE VAPE TRUC INSTRUCTIES

Verveel je je? Heb je ambities om Gandalf de tovenaar te worden? Heb je een leuke feesttruc nodig om indruk te maken op je vrienden? Bekijk deze video's voor technieken en ideeën.

YouTube is dé plek voor instructies en trucs! Je vindt er heel veel ideeën voor vape trucs. Dit zijn echter onze persoonlijke favorieten. Bekijk ze allemaal!

Gerelateerd artikel

De Beste Legale Kruiden Voor Je Vaporizer

WATERVAL

Dit is een indrukwekkende truc. Het zorgt ook voor een heel cool effect. Om dit te doen, heb je een lege plastic fles nodig. Een frisdrank- of waterfles is perfect.

Neem een diepe teug van de vaporizer. Plaats de lege fles vervolgens op je lippen. Adem voorzichtig uit. Laat alleen de uitgeademde damp vrij in de fles. Draai de met damp gevulde fles vervolgens ondersteboven op een glad oppervlak om. De damp stroomt letterlijk uit de fles. Als je het goed doet, blijft het op het oppervlak hangen. Ja, het is echt geweldig.

BUBBELS

Deze is echt cool. Wat anderen over je denken terwijl je je techniek aan het perfectioneren bent, is een ander verhaal. Maar wat maakt het uit. Als je het zelf maar leuk vindt. En de kans is groot dat zelfs je critici onder de indruk zullen zijn.

Om dit te doen, moet je je een beetje voorbereiden. Dip een kartonnen buisje (zoals een wc-rol) in een bellenblaas oplossing zodat er een dunne laag van bellenblaas-mix over de ene kant van de buis zit. Neem nu een diepe teug van je vaporizer. Houd het in.

Plaats je lippen rond het schone uiteinde van de buis. Blaas de damp er langzaam in. De "bubbel” aan de andere kant van de buis vult zich snel met een coole, witte rokerige inhoud.

DRAAK

Deze vergt een beetje coördinatie en behoorlijk wat oefening. Het idee is dat je op een draak lijkt als je de damp uitademt. Om het effect te krijgen dat je wilt, wordt training voor de spiegel aanbevolen. Hoe weet je wanneer je de techniek onder de knie hebt? Als de damp uit beide neusgaten en beide kanten van je mond komt.

Super gruwelijk. Oefen voor Halloween!

TORNADO

Voor deze truc heb je een vlak oppervlak nodig. Je kunt ook proberen om de damp door een kartonnen buis te laten stromen.

Blaas de damp langzaam uit tegen een vlak oppervlak. Als je een grote, dikke walm hebt, kun je coole effecten creëren. Een van de makkelijkste is de “tornado”. Maak een snelle karate-achtige slag met je hand in het midden van de damp. Terwijl je je hand omhoog haalt, zie je de impact van de beweging en luchtdruk. Wanneer je het goed doet, draaien de tornado's over het oppervlak als de damp zich verspreidt.

Steven Voser
Steven Voser
Steven Voser is een onafhankelijke cannabisjournalist met meer dan zes jaar ervaring in het schrijven over alles omtrent wiet: hoe je het kweekt, hoe je er optimaal van geniet, maar ook de groeiende industrie en het onduidelijke juridische landschap eromheen.
Producten Vaporshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken