Blog
Wiet smokkelaars worden te high, bellen politie om zichzelf aan te geven.
1 min

Wiet smokkelaars worden te high, bellen politie om zichzelf aan te geven.

1 min
Over de hele wereld schamen cannabis gebruikers zich kapot, kan iemand echt zo stom zijn?

Net zoals de domme slechteriken in de klassieke "Home Alone" film, faalt dit koppel van cannabis smokkelaars op spectaculaire wijze, waarbij ze zichzelf aangeven bij de politie, nadat ze denken te worden gevolgd. Als er ooit een cannabis stereotype was die niet meer momentum nodig had, zijn deze twee er keihard ingedoken!

Twee mannen, Leland Ayala-Doliente, 22 and Holland Sward, 23, belden het alarmnummer, onder de indruk dat ze werden gevolgd. In een poging 10 kilo wiet te vervoeren van Las Vegas naar Montana, raakte het stel ervan overtuigd dat ze zwaar de klos waren. Ze dachten dat ze werden gevolgd door een niet gemarkeerde politiewagen, die ze maar niet aan de kant zette.

Tijdens hun roadtrip hadden ze iets teveel gerookt en belden zelf het alarmnummer:

"Hoi, uh, we zijn twee idioten die zojuist gesnapt zijn voor het vervoeren van wat spul over de grens en al jullie agenten rijden om ons heen als een stel gekken."

Punt is, er werd niemand achtervolgd en de politie was niet op de hoogte van hun pogingen cannabis over de staatsgrenzen te smokkelen...

"Ja, ja, we probeerden een aantal keren weg te komen uit de auto en dat werkte niet. We probeerden naar ze te zwaaien en dat werkte ook niet en we hebben geen idee wat er aan de hand is."

Beide mannen werden later opgepikt door agenten, geboeid en wel. Niet ver van de mannen, op de stoep, stond een hondenkennel met de 10 kilo marihuana.

"We zijn gepakt en geven ons over," vertelden ze tegen de agenten.

Hoewel dit incident meer dan een jaar geleden plaatsvond, heeft de Rexburg Police Department recent de audio van het gesprek vrijgeven. Beide mannen werden belast met het misdrijf van het smokkelen van marihuana.

 

         
  Lucas  

Geschreven door: Lucas
Lucas is parttime schrijver en fulltime visionair. Als anonieme psychonaut, die in stropdas en kostuum deelneemt aan de samenleving, probeert hij op bewijs gebaseerde rationaliteit aan het volk over te brengen.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  

Steven Voser
Steven Voser
Steven Voser is een onafhankelijke cannabisjournalist met meer dan zes jaar ervaring in het schrijven over alles omtrent wiet: hoe je het kweekt, hoe je er optimaal van geniet, maar ook de groeiende industrie en het onduidelijke juridische landschap eromheen.
Nieuws Wetgeving
Zoeken in categorieën
of
Zoeken