Product successfully added to your shopping cart.
Check out

Awards Dinafem

Awards Dinafem

Omdat ze een van de beste cannabis zadenbanken in Spanje is, komt het vast niet als een verrassing dat Dinafem meerdere prijzen heeft gewonnen voor haar onvermoeibare inspanningen bij het kweken. Hier zijn de soorten die nu een paar medailles rond hun steeltjes hebben hangen.


Award Cheese Autoflowering

   

Awards:

• 2014 Expo Grow, 1ste plaats voor Best Solventless Extract

Cheese Autoflowering brengt een origineel Cheese monster samen met de kracht van Critical+ Auto en heeft de geliefde smaken van de originele Cheese behouden, maar wijkt af van het origineel door een iets hoger CBD gehalte te bieden, waardoor de high nog ontspannender wordt. Omdat ze autoflowering is, ontwikkelt ze zich in 70 dagen van zaad tot oogst, waarbij ze meestal 40-135g per plant produceert.

Koop Cheese Autoflowering

  Cookies Kush

AwardOriginal Amnesia

   

Awards:

• 2013 Expo Grow, 1ste plaats voor Best Sativa
• 2012 Expo Grow, 1ste plaats voor Best Sativa

Zoals de naam al suggereert, is Original Amnesia Dinafems versie van een all-time klassieker. Original Amnesia wordt beschouwd als een van de meest legendarische soorten op de markt en biedt een verse citrussmaak en een torenhoge high. Ze bloeit in 65 dagen en kan tot wel 600g/m² binnen produceren. Buiten gaat ze helemaal los met een productiecapaciteit tot 1200g/plant!

Koop Original Amnesia

 

Original Amnesia


Award Purple Afghan Kush

   

Awards:

2015 Expo Grow, 1ste plaats voor Best Indica
• 2015 Spannabis, 3de plaats voor Best Indoor Bio

Purple Afghan Kush, de combinatie van Purple Kush x Pre 98’ Bubba Kush, is een krachtpatser als het aankomt op rauwe, tomeloze kracht. Ze produceert een smaak en high van connaisseurs niveau en combineert delicate, fruitige tonen met een diep ontspannend effect. Onder ideale omstandigheden, kan ze meer dan 500g/m² produceren na een bloeiperiode van 60 dagen.

Koop Purple Afghan Kush

 

Purple Afghan Kush


Award Blue Widow

   

Awards:

• 2013 Treat Yourself Expo, 3de plaats voor Best Indica

Door het mengen van de genen van Blueberry x White Widow, brengt Blue Widow zoete smaken en een diepe, eersteklas, lichamelijke stone met zich mee, terwijl ook de geest ontspannen wordt. Ze groeit met een extreme en gezonde kracht, waardoor beginners geen problemen zullen ervaren. Blue Widow bloeit in 50-55 dagen en levert een oogst van tot wel 525g/m² binnen of 1100g/plant buiten.

Koop Blue Widow

 

Blue Widow


Award Critical Jack

   

Awards:

• 2010 Canarian Cannabis Cup, 3de plaats voor Best Overall Strain

Critical Jack combineert de hoogproductiviteit van Critical+ met het aanzien en erfgoed van Jack Herer. Het resultaat is een goed gebalanceerde en krachtige soort, die all-round weerstand, kweekgemak en en prettige high biedt. Verwacht een langdurige, cerebrale high, vergezeld van een houtachtige, pittige smaak. Critical Jack bloeit in 70 dagen en produceert een oogst tot wel 625g/m² binnen, of 1200g/plant buiten.

Koop Critical Jack

 

Critical Jack


Award Bubba Kush

   

Awards:

• 2015 Copa Cannabis, 1ste plaats voor Best Outdoor Strain

Bubba Kush is een indica-dominant beest, verkregen uit een Pre 98' Bubba Kush. Ze is, net als haar ouder, erg krachtig en wekt een knock-back stoned effect op. Hiermee wordt niet bedoeld dat ze niet beheersbaar is, maar ze krijgt je razendsnel waar je naartoe wil. Ze groeit sterk, zeker als ze kan gedijen in een warm klimaat. Voor je tijd en moeite zal Bubba Kush je belonen met max. 500g/m² binnen of tot 800g/plant buiten, na een bloeiperiode van 60-65 dagen, wat behoorlijk indrukwekkend is voor een indica-dominante soort!

Koop Bubba Kush

 

Bubba Kush


Award Moby Dick

   

Awards:

• 2009 Canarian Cannabis Cup, 3de plaats voor Best Overall Strain

Moby Dick, vernoemd naar het mythische gevaarte, maakt de reputatie van haar naamgenoot waar en produceert gigantische en heftige oogsten. Deze combinatie van White Widow en Original Haze (beiden Nederlandse klassiekers) wordt geprezen als een van de meest psychoactieve soorten van Dinafem. Dit maakt Moby Dick een ideale keuze voor liefhebbers van een cerebrale high. Moby Dick vraagt een bloeiperiode van grofweg 63-70 dagen en kan binnen tot 650g/m² produceren, tegen een onvoorstelbare 1500g/plant in de buitenlucht.

Koop Moby Dick

 

Moby Dick


Award Super Silver

   

Awards:

• 2007 Copa de la Marihuana 2007, Copa de la Marihuana

Wie heeft er niet gehoord van Super Silver? Ze wordt beschouwd als de grootmoeder van de Haze soorten en levert een klassieke, krachtige, cerebrale high met een onvergetelijke, pittige smaak en aroma. Je geest wordt uit je lichaam geblazen door deze meedogenloze dame. Om het compleet te maken, is Super Silver in staat om tot 1400g/plant te produceren onder het zonnetje, wat op zijn zachtst gezegd een aanzienlijke oogst is!

Koop Super Silver

 

Super Silver


Zamnesia


Dinafem Zaden

Informatie Dinafem

Dinafem logo

Dinafem is een Spaanse zadenbank die barst met passie en talent. Alles wat zij produceren, is gekweekt met nauwkeurige aandacht en liefde, waarbij ze de tijd nemen om te verzekeren dat alles van topkwaliteit is. Hun filosofie kan worden opgesomd in een enkele uitspraak: "Voor kwekers, door kwekers." Alles wat je over ze moet weten, vind je hier.

- Over Dinafem
- Awards Dinafem
- Alle zaden van Dinafem