Martian Mean Green (DNA Genetics) feminized

Martian Mean Green van DNA Genetics is een meervoudig prijswinnende soort die niet van deze wereld is en hoogvliegende highs en een makkelijke groei heeft. Zowel beginners als veteranen zullen deze schoonheid waarderen om haar lekkere smaken en langdurende effecten. Ze is het kind van twee zeer krachtige en vermaarde soorten, dus je weet dat ze haar tijd waard zal zijn.

70,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 6€ 70.00
 • Aantal zaden: 6 € 70.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

DNA Genetics - Martian Mean Green: Een prijswinnende soort die je wegvoert uit deze wereld.

Martian Mean Green van DNA Genetics is het resultaat van het mengen van Sharksbreath met de 1988, G-13 Haze, een krachtige en gevestigde basis voor kwaliteitshaze. De resulterende Martian Mean Green is een krachtpatser die je meeneemt naar een nieuw niveau van begrip. Dit is een prijswinnende plant die makkelijk te kweken is, hoge en kwalitatieve opbrengsten heeft met, voor een Haze hybride, relatief korte groeitijden. Als je op zoek bent naar goede Haze effecten, dan is dit de soort voor jou, ongeacht je kweekervaring.

Martian Mean Green heeft een prachtige, pittige Haze smaak en geur. Ze veroorzaakt een snelle, langdurende en cerebrale high. De kracht is een eerbetoon aan haar naamgenoot en ze zal je letterlijk in een baan rond de aarde brengen - maar zonder dat je je verstand verliest. Ze is geweldig om een nieuw perspectief op de dingen te krijgen, je creativiteit de vrije ruimte te geven en aan te sporen tot interessante en leuke gesprekken. Een perfecte keus voor op een feestje met vrienden of als je gewoon wilt chillen op een zonnige dag en de wereld aan je voorbij wilt zien trekken. De intense kracht van Martian Mean Green maakt haar een perfecte keus voor medicinale gebruikers. Het roken van deze wiet helpt je om stress, angst en, in iets mindere mate, pijn te verlichten.

Terwijl Martian Mean Green een sterk door Haze gedomineerde high heeft, groeit ze als een Indica en bereikt ze een kleine tot gemiddelde hoogte en ontwikkelt ze één grote top met slechts enkele zijtakken. Dit is een erg makkelijk te kweken soort die even geschikt is voor beginners als voor kenners en commerciële kwekers. Ze gedijt onder meer geavanceerde technieken en geeft de voorkeur aan organische kweekmethoden. De bloeiperiode duurt 9-12 weken, afhankelijk van het fenotype; de planten met een scherpe, Haze geur zijn als laatste uitgebloeid. Dit lijkt misschien lang te duren, maar als je kijkt naar de kwaliteit en de hoeveelheid van de toppen is het absoluut het wachten waard. Zoals alle verfijnde dames, zal ze je hogelijk belonen voor je geduld, zorg en respect.

Martian Mean Green van DNA Genetics is geschikt voor de binnen-, buiten- en kaskweek. Je kunt voor je tijd en moeite een opbrengst verwachten van ruwweg 400-600 g/m². Mis deze prijswinnende zege niet, ze zal je betoveren en een permanent plekje in je hart veroveren.

High Times Cannabis Cup awards:

Martian Mean Green van DNA Genetics heeft meerdere prijzen gewonnen. Ze won de 1ste prijs in de Sativa categorie in 2005 en de 3e prijs in de algemene Categorie in 2006.

Genetica 40% indica x 60% sativa :
Ouders Sharksbreath x G13 Haze
Bloeitijd 9 - 10 weeks
THC Hoog
Opbrengst Indoor 500 - 600 g/m2
Opbrengst Outdoor 500 - 600 g/m2
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Martian Mean Green (DNA Genetics) feminized
Martian Mean Green (DNA Genetics) feminized
Martian Mean Green (DNA Genetics) feminized
Martian Mean Green (DNA Genetics) feminized
Martian Mean Green (DNA Genetics) feminized
Martian Mean Green (DNA Genetics) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.