Exotic Colours (Exotic Seed) feminized

Exotic Colours is een Indica/Sativa kruising die beschikt over een exotische visuele aantrekkingskracht evenals geweldige kweekeigenschappen en kalmerende effecten. Exotic Seed heeft een breed scala van genetica gebruikt om het best mogelijke resultaat te bereiken. Exotic Colour's ouders zijn Peyote Purple #7, Sir Jack en de beroemde Chitral Kush, welke zorgen voor een elite nakomeling.

27,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 27.00
 • Aantal zaden: 3 € 27.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Exotic Seed - Exotic Colours: Exotisch en complex, met een rustgevend effect.

Gemaakt met kwekers in het achterhoofd, beschikt Exotic Colours over uitstekende kweekeigenschappen, met een bloeitijd van slechts 9 weken en opbrengsten van gemiddeld 550-600g/m². De plant heeft een zeer smalle structuur met zijtakken die dicht bij de stam groeien. De soort blinkt uit in binnenomstandigheden, maar is ook buiten meer dan geschikt voor het produceren van aanzienlijke opbrengsten, vanwege de veerkrachtige aard.

Exotic Colours doet zijn naam eer aan; de exotische visuele aantrekkingskracht van de soort ligt in het prachtige spel van kleurtonen - licht groene tinten tegenover donkerpaars en roodachtige tinten. In de bloeifase, voegt de witte trichoom vacht een gouden glans toe aan de toch al prachtige plant. Exotic Colours beschikt over een aparte bloemachtige en frisse smaak met wat zure tonen. Lichter gekleurde planten hebben een sterke citroensmaak die doet denken aan wierook. Het THC-gehalte is gemiddeld, maar de high is zeer krachtig; het is zeer ontspannend voor zowel het lichaam als de geest, en inspireert een diep reflectieve en meditatieve staat.

Exotic Colours is een ware schoonheid en moet worden toegevoegd aan de tuin van iedere teler, alleen al omwille van zijn ongeëvenaarde esthetiek. Naast de aantrekkelijkheid van de plant heeft het ook geweldige kweekeigenschappen, complexe en plezierige aroma’s en een rustige high. Een soort die gemakkelijk gewaardeerd wordt door zowel beginnende als ervaren kwekers.

Merk Exotic Seed
Genetica 50% Sativa / 50% Indica
Ouders Peyote Purple 7 x ( Sir Jack x Pakistan Chitral Kush)
Bloeitijd 9 weeks
Opbrengst Indoor 550-600g/m²
Oogst (Outdoor) Eind September/Oktober
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Exotic Colours (Exotic Seed) feminized
Exotic Colours (Exotic Seed) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.