Maxi Haze (Grass-O-Matic) feminized

(1)

De feminized Maxi Haze van Grass-o-Matic is de fusie van de oude favorieten Super Silver Haze en Auto AK. Deze fusie heeft een glorieus en heerlijk partnerschap opgeleverd. Het duurt slechts tien weken om overvloedige resultaten op te leveren - resultaten die zelfs de strengste critici tevreden zullen stellen... namelijk beginners.

27,50
20,62 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 20.63
 • Aantal zaden: 3 € 20.63
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Grass-O-Matic - Maxi Haze: Een zeer productieve en zware producent

De slimme kwekers van Grass-O-Matic hebben het voor elkaar gekregen om een krachtige, automatisch bloeiende soort te ontwikkelen. Deze feminized crossover tussen Super Silver Haze en Auto AK is werkelijk iets speciaals. Haar naam is Maxi Haze.

Maxi Haze is een ongelooflijk krachtige, hoogrenderende en potente automatisch bloeiende soort - ze zit dankzij haar Haze-afkomst vol met intense smaak. Haar productieve aard komt van de AK-genen, die een ander, prikkelend stukje aan de Maxi Haze-puzzel toevoegen.

Ze ontwikkelt zich als een Sativa, en Maxi Haze vertoont een mooi vertakte structuur die een hoogte van ongeveer 1,5 meter kan bereiken - in de korte tijdspanne van 10 weken! Deze specifieke soort is ook zeer veelzijdig, want Maxi Haze kan binnen, buiten en in een kas gekweekt worden. De opbrengst van deze automatisch bloeiende kolos kan onder optimale omstandigheden 200 g/plant produceren. Haar vossestaartachtige bloemclusters zijn behoorlijk dicht en volledig bedekt met witte trichomen.

Rokers kunnen een volle en ontspannende, cognitieve high verwachten. Een high die je steeds maar weer opnieuw zult willen beleven (met of zonder vrienden). Maxi Haze is ook geweldig als hulpmiddel bij het behandelen van een aantal medische aandoeningen, bijvoorbeeld pijntjes, kwaaltjes, spanning en angst.

Liefhebbers van Haze die op zoek zijn naar een snelle, krachtige en hanteerbare plant, zullen helemaal weg zijn van deze feminized automatisch bloeiende Maxi Haze.

Genetica Autoflowering
Ouders Auto Haze x Auto AK
Bloeitijd 75 days after germination
Opbrengst Outdoor 50-200 g/plant
Hoogte (Outdoor) 80-150cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (1)
  (1)
  30/Sep/2019

  Nicht Stabil, sterben von alleine!!!
  Alle Samen sind gekeimt 3+1 Extra, drei davon hatten Drei Keimblätter. Was jedoch merkwürdig war die wurden alle nach und nach Gelb und sind abgestorben. Anbau art: Anzucht Erde( Gute Qualität), 300ml Pflanztopf, 23 Grad, 75%-80% Luftfeuchtigkeit, 150 W Led in 80 cm Entfernung, kein Schädlingsbefall oder Pilze oder sonstiges. Es ging den anderen pflanzen ja in der Selben zeit gut und danach auch.

  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Maxi Haze (Grass-O-Matic) feminized
Maxi Haze (Grass-O-Matic) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.