Green Mormon Tea | Ephedra viridis Zaden

Green Mormon Tea (Ephedra viridis) is een struik die groeit in droge regio's van het westen van de Verenigde Staten. Je kunt van de stelen en andere delen van de plant een heilzame drank brouwen.

20 zaden

9,95 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Zamnesia - Green Mormon Tea | Ephedra viridis: Natuurlijk Medicijn Uit De Woestijn

Ephedra viridis groeit in droge regio’s in het westen van de VS, waaronder de Grand Canyon. Deze plant staat bekend als alternatieve behandeling voor syfilis. Daarbij wordt een thee geconsumeerd of pasta van de verpulverde stelen aangebracht op de zweren. Je kunt een verzachtende pasta maken van de gedroogde en verpulverde stelen. De steeltjes van de meeste leden van het geslacht Ephedra bevatten de alkaloïde efedrine.

Om een thee te maken van de Ephedra viridis plant, kun je zowel verse als gedroogde stengels gebruiken. Je kunt ze echter ook rauw eten. Hiervoor zijn de jongere stelen het meest geschikt. De oudere zijn beter voor het zetten van thee. Je kunt de stengels elk moment van het jaar oogsten. Wanneer je ze droogt, kun je ze lang bewaren.

HOE JE EPHEDRA VIRIDIS ZADEN KWEEKT

Deze groenblijvende struik wordt vaak als sier- of tuinplant gebruikt. Het ontwikkelt clusters met gele bloemen die de hele lente bloeien. De bloemen worden uiteindelijk kleine kegels, met elk twee zaden. Er zijn mannelijke en vrouwelijke planten. Beide zijn nodig om zaden te produceren.

Om de Ephedra viridis zaden te planten, wordt het aangeraden goed gedraineerde aarde gemengd met zand te gebruiken. Plant ze 0,5cm diep en zorg dat ze warm blijven. Ephedra viridis zaden ontkiemen niet altijd tegelijkertijd. Ze kunnen dus wat onregelmatig zijn. Gewoonlijk zouden ze echter binnen ongeveer twee weken moeten ontspruiten. Besef dat Ephedra viridis als woestijnplant niet bijzonder snel groeit. Het is dus belangrijk om geduldig te zijn. Als de scheuten opkomen, lijken ze op gras. Aangezien de plant van oorsprong voorkomt in de woestijn, moet je zorgen dat ze veel zonlicht krijgt. Je hoeft de grond niet per se droog te houden, maar zorg wel dat het water weg kan vloeien.

INHOUD

Green Mormon Tea (Ephedra viridis): 20 zaden

Hoeveelheid 20 zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Green Mormon Tea | Ephedra viridis Zaden
Green Mormon Tea | Ephedra viridis Zaden