Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

Auto Collection Pack 2 (Paradise Seeds) feminized

Auto Collection Pack 2 (Paradise Seeds) feminized

En alweer een krachtige selectie van automatisch bloeiende variëteiten van Paradise Seeds. Probeer drie verschillende automatisch bloeiende soorten uit - Auto Acid, Automaria II en Pandora - en beoordeel zelf de groeiende populariteit van automatisch bloeiende variëteiten. Een perfecte keus voor kleinschalige kwekers die iets nieuws willen uitproberen, of als proefmonster voor commerciële kwekers.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

40,00 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 6 € 40.00 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Paradise Seeds - Auto Collection Pack 2: 2 Auto Acid feminized zaadjes, 2 Automaria II feminized zaadjes, 2 Pandora feminized zaadjes

Auto Acid is een door Sativa gedomineerde hybride die is afgeleid van Paradise Seeds' Diesel. Hoewel ze er een week langer over doet dan de snelste automatisch bloeiende feminized soort, is ze met 75 dagen na ontkieming nog steeds een geweldige keus voor ongeduldige kwekers. Een krachtige, verheffende Sativa high met binnenshuis opbrengsten van 400g/m² en buitenshuis meer dan 100 g.

Automaria II is een Sativa-/Indicahybride met een karakteristieke Sativa dominantie, die zich vooral manifesteert in de euforische, opmonterende high. Reeds 65 dagen na het planten van het zaadje klaar om geoogst te worden en met binnenshuis een opbrengst van 350-450 g/m²; buitenshuis is dat ongeveer 75 g/plant.

Pandora is met haar 90/10 Indica-/Sativahouding van genen in deze selectie de enige door Indica gedomineerde soort. Een automatisch bloeiende afstammeling van bejubelde cannabisvariëteiten zoals Sensi Star of pure Afghaan. Een diepe, ontspannende stone die perfect is voor zowel recreatieve als medicinale doeleinden. Paradise Seeds kreeg voor deze soort bij de High Life Cup in 2012 in de categorie Automatisch Bloeiend de tweede prijs.


Merk Paradise Seeds
Genetica Autoflowering Mix Pack
Beschikbaar Als Feminized Zaden
   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie

30 Andere producten in deze categorie

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.