Golo Mix + (Philosopher Seeds) feminized

De Philosopher Seeds Golo Mix bevat 7 verschillende feminized cannabissoorten, twee zaadjes per soort. Een perfecte keus voor kwekers met een beperkt kweekoppervlak die zo veel mogelijk te weten willen komen over de rijke wereld van cannabissoorten. Geniet van zowel Sativa- als Indicasoorten in de Golo Mix!

69,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 14€ 69.00
 • Aantal zaden: 14 € 69.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Philosopher Seeds - Golo Mix: Het geluksnummer 7 om je te laten lachen

 • Orange Candy is een soort die gecreëerd werd met behulp van een kruising van Naran J en Tropimango. Naran J is een hybride van New York Diesel en Morning Glory van hun collaborateur Reggea Seeds. Een geschikte soort voor de SOG-techniek dankzij haar levendige vorming van een centrale top en korte internoden. De smaak van Orange Candy wordt vaak omschreven als sinaasappel met brandstof, wat kenmerkend is voor de Dieselsoort.
 • Sugarpop is een ander succesvol resultaat van Philosopher Seeds' samenwerking met Reggea Seeds. De hieruit voortgekomen hybride werd verkregen door White Russian te kruisen met Kalijah en vervolgens nog eens te vermengen met de beroemde Jack the Ripper. Dankzij het kweekproces is Sugarpop een door Indica gedomineerde soort met een specifiek, prachtig uiterlijk. Omdat ze resistent is tegen verschillende ziekten en hoge temperaturen, is Sugarpop best een makkelijke soort om zowel binnen als buiten te kweken. Ze heeft de karakteristieke, zoete smaak van White Russian en het opvallende, aardse van Kalijah.
 • Fruity Jack heeft genen van Respect #13, de winnaar van de Spannabis 2012, een resultaat van de prominente kruising van Juanita La Lagrimosa en een specifieke kloon van Cannalope Haze. De genen van Respect #13 werden vervolgens verbeterd met een omgekeerde, mannelijke Jack the Ripper, een Sativaplant met een relatief korte bloeitijd. Het resultaat Fruity Jack is een 65/35 door Sativa gedomineerde soort met een bijzonder Haze-effect in de smaak én de geur.
 • Guava Berry Kush kwam voort uit het succesvol vermengen van drie cannabissoorten: Chemdog, Afghani en Chem91 van Philosopher Seeds. Onze collaborateur Reggea Seeds besloot om het resultaat nog verder te ontwikkelen. Na enige tijd soorten geselecteerd te hebben werden degenen van Juanita La Lagrimosa toegevoegd aan het multigenenmodel, en dit resulteerde in een nieuwe cannabissoort: Guava Berry Kus. De soort heeft een kenmerkende, specifieke smaak en geur, die verkregen werden door een kruising met Juanita La Lagrimosa. Dankzij haar houtachtige, aardse smaak is Guava Berry Kush een soort die iedere kweker ten minste één keer zou moeten uitproberen.
 • Spicy CBD - De eerste stap richting de creatie van deze soort was de selectie van een specifieke, vrouwelijke Respect #13 (een hybride van de genen van Juanita La Lagrimosa en Cannalope Haze). Met het doel de reeds sterke smaak en geur nog verder te verbeteren werd de geselecteerde soort nogmaals teruggekruist met Juanita La Lagrimosa, en dit leidde tot de creatie van Spicy CBD. Het effect van het roken van deze soort wordt meestal omschreven als ontspannend en als een kalme staat van welbevinden.
 • Sweet Love is een kruising van de beroemde Juanita La Lagrimosa van Reggae Seeds met onze Tropimango. Deze gedurende een lang kweekproces gecreëerde soort valt op vanwege haar medicinale eigenschappen en organoleptische kenmerken. Deze 60/40 door Sativa gedomineerde plant wordt opmerkelijk hoog en krijgt dichte toppen op de centrale top en brede vertakkingen op lagere niveaus, waardoor ze wel op een kerstboom lijkt. Ze voltooit haar bloei redelijk vroeg, ze doet er niet langer dan 60 dagen over. Sweet Love biedt haar rokers een fijne, ontspannende high.
 • Lemon OG Candy
Merk Philosopher Seeds
Genetica Mix Pack
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Golo Mix + (Philosopher Seeds) feminized
Golo Mix + (Philosopher Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.