Amnesia Mistery (Positronics) feminized

Amnesia Mistery van Positronics is een sterke, potente en onvergetelijke Sativa. Ze is favoriet onder zowel ervaren rokers als kwekers. De overvloedige opbrengsten en een geweldig smakend product zullen je ongetwijfeld verliefd doen raken op deze klassieke plant.

31,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 31.00
 • Aantal zaden: 3 € 31.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Positronics - Amnesia Mistery: Een krachtige kolos de alle Sativaliefhebbers en veteranen

Amnesia Mistery van Positronics is een sterke, potente en onvergetelijke Sativa. Ze is favoriet zowel onder ervaren rokers als kwekers. De overvloedige opbrengsten en een geweldig smakend product zullen je ongetwijfeld verliefd doen raken op deze klassieke plant.

Amnesia Mistery van Positronics is een degelijk gekweekte Sativa met een gemengde en complexe genetische achtergrond. Ze heeft wortels in Jamaica, Afghaan-Hawaïaan en Laos. Ze is het directe resultaat van een kruising van Amerika's beste klonen met een verborgen plant uit valleien van Californië.

Deze soort heeft een houtachtige pijnappelgeur en - smaak, met een nasmaak van pure citrus die je naar meer zal doen verlangen. Amnesia Mistery veroorzaakt een sterke en intens cerebrale high die je creativiteit los zal maken. Ze heeft een geweldig aandachtsverscherpend effect dat je wakker zal schudden en je dingen in een helder daglicht zal tonen, en hierdoor is ze zeer geschikt voor geanimeerde discussies met vrienden of om je van de bank te krijgen en hop! naar buiten, waar je kunt genieten van de buitenlucht en mooie omgevingen, terwijl je het leven zoals wij dat kennen overdenkt. Deze soort heeft een zeer hoog THC-gehalte, dus voorzichtigheid is geboden als je een beginnende roker bent.

De plant zelf is een kolos van een Sativa en kan extreem hoog worden, zelfs voor een Sativa. De krachtige Sativagenen hebben een soort geproduceerd met een sterke, boomstamachtige structuur die een intense takvorming mogelijk maakt. Dit in combinatie met een hemelbestormende hoogte maakt Amnesia Mistery tot een fysiek dominerende plant in je tuin of kweekruimte. Houd daar rekening mee. Ze zal met gemak de hoogste en breedste plant worden in je collectie en als je van plan bent om haar buiten te kweken, doe je er misschien verstandig aan om een discrete locatie uit te zoeken en haar groei enigszins te beperken.

De reus die je zult verkrijgen uit deze zaadjes zal een overvloed aan grote, dikke toppen produceren. Ze gedijt onder meer geavanceerde kweektechnieken en extra zorg. Dit maakt haar een ideale plant voor de ervaren kweker; maar ook met standaard kweekomstandigheden en -technieken zul je bevredigende resultaten verkrijgen.

Amnesia Mistery van Positronics is geschikt voor de binnen-, buiten- en kaskweek. Ze zal goed groeien in vochtige omstandigheden. Voor een optimale oogst duurt de bloeiperiode 82-88 dagen. Hoewel dit best een lange groeitijd is, is het eindproduct meer dan de moeite van het wachten waard.

Als je deze schoonheid onbeperkte ruimte en zorg geeft, zal ze je buitenshuis tegen het midden van oktober een opbrengst van 800-1200 g/plant opleveren. Als je haar binnen kweekt, kun je voor je tijd en moeite 400-500 g/m² verwachten. Het THC-gehalte van deze plant is 21%.

Genetica Sativa-dominant
Ouders Afghani Hawaiian x Laos x Jamaica
Bloeitijd 82-90 days
THC 21%
CBD 0.3%
CBD:THC 1 : 70
Opbrengst Indoor 400-500 g/m2
Opbrengst Outdoor 800 g/plant
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Amnesia Mistery (Positronics) feminized
Amnesia Mistery (Positronics) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.