Lennon (Pyramid Seeds) feminized

De feminized Lennon door Pyramid Seeds is een bijzonder exemplaar van Jack Herer en zal Jack Herer liefhebbers zeker niet teleurstellen. Het THC gehalte van 18% en de sterke Haze smaak en geur zullen je overtuigen. Lennon bereikt een hoogte van 70-110cm en levert gemiddelde opbrengsten van 500 gram na 75 tot 85 dagen bloei. Lokt met 18% THC, maar is bedoeld voor de ervaren kweker.

45,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 45.00
 • Aantal zaden: 5 € 45.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Pyramid Seeds - Lennon: ...en de wereld zal één zijn

De feminized Lennon door Pyramid Seeds is een feest voor liefhebbers van Jack Herer; dit speciale exemplaar van die soort zal je zeker niet teleurstellen. Deze gefeminiseerde versie is een 80% Sativa met een grote productie en een hoog THC-gehalte. Verleidelijk, maar zij is bedoeld voor de meer ervaren kwekers, vanwege haar voedingseisen. Voor het beste resultaat moet je de pH van de voedingsoplossing tijdens de bloeiperiode tussen de 6,5 en 6,8 houden en om te beginnen geen stikstof rijke substraten gebruiken voor de teelt.

De planten bereiken hun uiteindelijke hoogte van 70-110cm na 75 tot 85 dagen bloei en produceren indrukwekkende en mooie toppen: grote toppen met dikke stampers, bedekt met een laag van glanzende, kleine trichomen. Verwacht 500 gram heftige marihuana met een THC gehalte van 18%. Als ieder op aarde deze wiet zou roken, zou de wereld een zijn. Is dit een eerbetoon aan John Lennon? Maybe... (one day you will join us).

Merk Pyramid Seeds
Genetica 20% indica / 80% sativa
Ouders Jack Herer x Haze
Bloeitijd 75-85 days
THC 21%
CBD 0.3%
CBD:THC 1 : 70
Opbrengst Indoor 550 g/m2
Opbrengst Outdoor Hoog
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Lennon (Pyramid Seeds) feminized
Lennon (Pyramid Seeds) feminized