Jenny Kush (Rare Dankness) regular

Jenny Kush van Rare Dankness is gecreëerd ter nagedachtenis aan Jenny Monson, een cannabis activist die in 2013 overleed. Om van deze sativa-dominante hybride een waardig eerbetoon voor hun vriend te maken, heeft Rare Dankness prijswinnende genen gebruikt en zijn ze erin geslaagd om een soort te creëren met een prachtige sativa/indica balans; ontspannend en opwekkend tegelijkertijd.

85,00
63,75 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 12€ 63.75
 • Aantal zaden: 12 € 63.75
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Rare Dankness – Jenny Kush: Fantastische Smaak & Prachtig Gebalanceerd

Rare Dankness heeft alleen het beste van het beste gebruikt voor deze waardevolle soort, die haar naam heeft gekregen ter nagedachtenis aan cannabis activist Jenny Monson. Rare Dankness wilde ervoor zorgen dat de soort niet alleen Jenny’s naam zou krijgen, maar ook dezelfde positiviteit en het optimisme van hun verloren vriend zou uitdragen.

Om Jenny Kush te produceren, hebben de kwekers van Rare Dankness de prijswinnende genen van een Amnesia Haze gecombineerd met de Cannabis Cup winnende Moonshine Haze en hun eigen RD #2 mannetje. Het resultaat is een buitengewone sativa-dominante hybride die schittert in vele opzichten. Met haar excellente smaak en high, om maar wat te noemen.

Jenny Kush heeft een substantiële hars productie. Wanneer je de vrouwelijke variant kweekt van deze reguliere soort, krijg je een enorme hoeveelheid hars. Deze vind je helemaal tot aan de punten van de secundaire ventilatorbladeren en laat de hele plant glinsteren. De geur en smaak zijn onmiskenbaar Haze met fruitige ondertonen en een perfect vleugje citrus/limoen-achtige Lemon OG. Door haar smakelijke en pittige zoetigheid gecombineerd met een zoete, aardse smaak is ze heerlijk om te roken!

Maar het is niet alleen de smaak die Jenny Kush een uitstekende soort maakt om te kweken. Hoewel ze een sativa-dominante hybride is, heeft ze het beste van zowel indica als sativa in zich. Ten eerste noemen we haar bloeitijd van maar 60-70 dagen, waardoor alles overzichtelijk blijft en je niets te klagen hebt.

Waar ze echter daadwerkelijk in uitblinkt, is haar aangename effect. Dit is krachtig, maar toch fraai in balans. Jenny Kush heeft met 15-20% een gemiddeld tot hoog THC-gehalte. Dit maakt haar krachtig genoeg om een goede high te veroorzaken, zonder dat het te overweldigend wordt. Wanneer je Jenny Kush rookt, biedt ze je een heerlijke, kalmerende ontspanning. Dit maakt haar een goede keuze voor Kush en indica liefhebbers. Er zit ook een unieke, inspirerende en positieve ondertoon in de high, zodat je wel geconcentreerd kunt blijven. Ze is op veel verschillende manieren een genot om te roken. Ze is geweldig als je wilt chillen, maar je kunt eigenlijk op elk moment van de dag van haar genieten indien je een verheffende en positieve stimulans nodig hebt, zonder dat je erdoor voor pampus komt te liggen.

Jenny Kush van Rare Dankness is een uitstekende Kush kruising waar niet alleen Kush liefhebbers van zullen houden. Haar prachtig gebalanceerde effect is heerlijk opbeurend, en geeft je elke keer als je haar rookt, een fijne ervaring. Je krijgt de voordelen van een eersteklas indica met haar unieke en bijzondere, verheffende sativa eigenschappen, en natuurlijk haar excellente smaak. Waar wacht je nog op? Kweek haar, want ze is het zeker waard!

Genetica Indica/Sativa
Ouders Amnesia Haze X Rare Dankness 2
Bloeitijd 60-70 days
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Jenny Kush (Rare Dankness) regular
Jenny Kush (Rare Dankness) regular
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.