Jilly Bean (TGA Subcool) regular

Jilly Bean is de perfecte keus voor stoners die gek zijn op fruitsalade en een sterke cerebrale high. TGA Subcool kruiste een onbekende Orange Skunk met een mannelijke Space Queen, en dit resulteerde in een variëteit met exotische smaken van citrus, sinaasappel, ananas, mango en Skunk en een THC-gehalte van 21%, dat je meeneemt naar euforische sferen.

70,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 70.00
 • Aantal zaden: 5 € 70.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

TGA Subcool - Jilly Bean: Een hoog THC-gehalte en een zeer fruitige smaak

Als je gek bent op fruitsalade en een sterke cerebrale high, dan is Jilly Bean wel wat voor jou. Na het roken van een onbekende Skunk met een verbijsterende geur en de smaak van sinaasappels, wist TGA Subcool direct dat het de perfecte match ervoor had. Ze werd Orange Velvet genoemd en gekruist met een mannelijke Space Queen, en dit resulteerde in een variëteit met een exotische mix van smaken en een THC-gehalte van 21%. Je smaakpapillen zullen vreugdevol de mix van citrus-, sinaasappel-, ananas-, mango-, appel- en Skunksmaken verwelkomen.

Jilly Bean is een behoorlijk stabiele soort en de planten ontwikkelen zich min of meer uniform. Om de beste resultaten te verkrijgen, zouden de planten slechts één keer getopt moeten worden – hierdoor ontwikkelen de planten meerdere zijtakken en meerdere indrukwekkende toppen. Jilly Bean past zich goed aan de SOG- en de SCROG-methode aan en kan in de buitenkweek tot een waar monster opgroeien. Zowel binnen als buiten kun je zeer grote opbrengsten verwachten. De planten hebben een dikke stengel en enorme toppen, en hierdoor is Jilly Bean een makkelijke variëteit om in elk medium te kweken.

Jilly Bean is een mix van 60% Sativa en 40% Indica. In een indoor opstelling bereiken de planten na 8 bloeiweken de volwassenheid en de toppen zijn niets minder dan prachtig. De overvloed aan roestkleurige stampers en glinsterend witte trichomen doen je in ontzag neerknielen.

Dit is een ‘don’t worry, be happy’ stemmingsverbeteraar die je meeneemt naar euforische sferen. Het hoge THC-gehalte is een garantie voor een vrolijke en humoristische high vol mentale kracht – je zult het moeilijk vinden om die domme glimlach van je gezicht te vegen. Na een dag hard werken is dit de perfecte keus om alle stress en depressie kwijt te raken.

Genetica 60% Sativa / 40% Indica
Ouders Unknown Orange Skunk x Romulan x Cindy99
Bloeitijd 8 weeks
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Hoogte (Indoor) Laag
Hoogte (Outdoor) Laag
Beschikbaar Als Regular Zaden
Onderscheidingen High Times Top Ten 2007 Best Medical Sativa - 1st place / People's Choice Cup: Hash - 2nd place
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Jilly Bean (TGA Subcool) regular
Jilly Bean (TGA Subcool) regular
Jilly Bean (TGA Subcool) regular
Jilly Bean (TGA Subcool) regular
Jilly Bean (TGA Subcool) regular
Jilly Bean (TGA Subcool) regular
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.