Micky Kush (TGA Subcool by HNW) regular

Micky Kush is een waar THC-monster! Deze hybride is een kruising van Sweet Irish Kush en een mannelijke Jack The Ripper en pronkt met een THC-gehalte van - ga even zitten - 28%! zelfs doorgewinterde blowers zullen het moeilijk vinden om hun gedachtentrein in het spoor te houden. Maar Micky Kush bevat ook heel veel CBG (Cannabigerol), en daarvan is aangetoond dat het gunstig is voor glaucoom.

70,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 70.00
  • Aantal zaden: 5 € 70.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

TGA Subcool by Homegrown Natural Wonders - Micky Kush: Pronkt met een THC-gehalte van 28%

Micky Kush werd gecreëerd door een Sweet Irish Kush te bestuiven met een mannelijke Jack The Ripper, en ze is een waar THC-monster! De planten gedijen het best wanneer je ze vroeg topt en daarna tot een ronde struik snoeit. Micky Kush heeft drie fenotypen, de ene wordt door Sweet Irish Kush gedomineerd, de andere door Jack The Ripper en de laatste heeft kenmerken van allebei. De Sativadominantie (75%) laat zich gelden wanneer de planten in een 12/12 lichtperiode worden gezet - houd dan rekening met een lange uitrekking. Micky Kush is geschikt voor de binnen-, buiten- en kaskweek en kan enorme opbrengsten opleveren.

Micky Kush is voornamelijk Sativa, maar de korte bloeiperiode van slechts 49-56 dagen spreekt die dominantie tegen. Ze produceert luchtige en pluizige, ongelijkmatig gevormde, limoengroene toppen met gelige en fel oranje tot roestkleurige stampers. De smaak lijkt op die van een zure, aardse Kush met ondertonen van citroen. En de toppen zijn tot de nok toe gevuld met kracht! Het THC-gehalte bereikt een ongelooflijke waarde van - houd je vast- 28%! Zelfs voor de doorgewinterde roker is dat genoeg om zijn gedachtentrein bijna te laten ontsporen. Maar als je met mate van haar geniet, ben je op de goede weg en kun je depressie effectief bestrijden.

Maar niet alleen THC speelt een rol, het CBD-gehalte van 0,6% is een gaaf extraatje en helpt bij het bestrijden van pijn. Sterker nog, de wiet bevat 3% CBG, en van cannabigerol is aangetoond dat het effectief is bij de behandeling van glaucoom, want het verlaagt de oogboldruk en kan dus gebruikt worden om inflammatoire darmziekten te bestrijden. CBG speelt kan ook een rol spelen bij de bestrijding van tumoren.

Merk The Dank Seeds
Genetica Mostly Sativa
Ouders Sweet Irish Kush x Jack the Ripper
Bloeitijd 49-56 days
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) Hoog
Oogst (Outdoor) Eind September
Beschikbaar Als Regular Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Micky Kush (TGA Subcool by HNW) regular
Micky Kush (TGA Subcool by HNW) regular
Micky Kush (TGA Subcool by HNW) regular
Micky Kush (TGA Subcool by HNW) regular
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.