Marionberry Kush (TGA Subcool) regular

Marionberry Kush is een geweldige hybride met een milde en fruitige smaak. Hoewel de planten best kort blijven, produceren ze zulke vette toppen dat de takken wel iets van ondersteuning nodig hebben. Door Raspberry Kush en Space Queen te kruisen, wist TGA Subcool een extreem potente variëteit te creëren die een zeer intense high veroorzaakt. Deze retegave wiet heeft slechts 55-65 bloeidagen nodig.

73,50 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 73.50
  • Aantal zaden: 5 € 73.50
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

TGA Subcool - Marionberry Kush: Ontwikkelt vette en erg zware toppen

Marionberry Kush werd ontwikkeld door Raspberry Kush en Space Queen (Cinderella 99 en de beroemde 100% Indica Romulan) te kruisen, en het resultaat was een nogal korte plant met een geweldige productie. De planten ontwikkelen zulke vette en zware toppen dat de takken wel iets van ondersteuning nodig hebben tegen het eind van de bloeiperiode. Marionberry Kush is geschikt voor de binnen-, buiten- en kaskweek en past zich goed aan zowel de SOG- als de ScrOG-methode aan.

Marionberry Kush presteert het best als je haar in een vroeg stadium snoeit en dan laat opgroeien tot een struikachtige plant. De meeste fenotypen hebben het typische korte tot gemiddelde Kushpostuur met brede bladeren. Omdat ze door Indica gedomineerd wordt (60%), voltooit ze haar bloei redelijk snel, na 55-65 dagen zijn de grote raketvormige toppen volledig bedekt met hars; zelfs de bladeren die door de toppen heen steken zijn vol met trichomen. De kleur van de bladeren en toppen is afhankelijk van het fenotype, maar allemaal vertonen ze enige variatie van paars, roze en limoengroen.

De geur van de bloemen is een mix van bessen en fruitsalade, gekruid met een vleugje muskus, wat ze te danken heeft een Cinderella 99. Als je Marionberry Kush rookt, vult ze je mond met de milde smaak van mango, passievruchten en frambozen met een aardse ondertoon. De goed uitgeharde toppen zijn tot de nok toe gevuld met kracht, 23% van de oogst is pure THC - perfect voor patiënten met een hoge tolerantie. Je hoeft alleen maar één grote hijs te nemen en je voelt de geestverdovende sensatie direct over je heenkomen. Als je een paar bongs achter elkaar rookt, voel je een bijna tripachtig effect, dat je gedachten aan het vliegen maakt.

Merk The Dank Seeds
Genetica 60 Indica / 40% Sativa
Ouders Raspberry Kush x Space Queen
Bloeitijd 55-65 days
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) Hoog
Oogst (Outdoor) Eind September/Oktober
Beschikbaar Als Regular Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Marionberry Kush (TGA Subcool) regular
Marionberry Kush (TGA Subcool) regular
Marionberry Kush (TGA Subcool) regular
Marionberry Kush (TGA Subcool) regular
Marionberry Kush (TGA Subcool) regular
Marionberry Kush (TGA Subcool) regular
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.