Bubba Kush Autoflowering (Zambeza) feminized

(4)

Bubba Kush Autoflowering is een kleine plant, maar de opbrengst is meer dan bevredigend en met een levenscyclus van slechts 8-9 weken van ontkieming naar oogst is ze goed geschikt voor ongeduldige kwekers. De combinatie van Bubblegum, OG Kush en Critical Automatic genen creëert een makkelijk te kweken soort die een krachtig en zeer smakelijk eindproduct aflevert. 15% THC.

17,50 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 17.50
 • Aantal zaden: 3 € 17.50
 • Aantal zaden: 5 € 27.50
 • Aantal zaden: 10 € 45.00
 
- +
 

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 3 € 17.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 5 € 27.50 Uit het assortiment
Aantal zaden: 10 € 45.00 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (4)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Zambeza - Bubba Kush Autoflowering: Perfect geschikt voor guerillakwekers

Ongeduldige kwekers die op zoek zijn naar makkelijk te verzorgen planten met meer dan bevredigende opbrengsten en een geweldige smaak kunnen niet de mist ingaan met Bubba Kush Autoflowering. Deze door experts gekweekte cannabisvariëteit verenigt de genen van OG Kus, Bubblegum en Critical Automatic en levert wiet op met een fruitige en zoete smaak en een onderlaag van aardse noten.

Bubba Kush Autoflowering is een aanbevolen keus voor alle kwekers die weinig ruimte hebben in hun kweekruimte of die van plan zijn om met guerillakweken te beginnen. Buiten komt deze kleine plant zelden boven een hoogte van 1 meter uit - in de indoor kweek behouden de meeste exemplaren een hoogte van ongeveer 80 cm. Ongeduldige kwekers zullen tevreden zijn met de korte levenscyclus van slechts 8-9 weken tussen ontkieming en oogst.

Ondanks haar kleine omvang is het mogelijk om een opbrengst te krijgen van 350-400 g/m² - in de buitenkweek kan een enkele plant wel 150 gram genereren. 15% van de oogst is THC, en het effect van de rook heeft een verheffend en euforische aspect, maar je kunt ook typische Indica-effecten voelen - onder andere een ontspannen gevoel en een verhoogde eetlust. Als je haar in grotere doseringen consumeert, wordt het effect verdovend als een slaapmiddel.

*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (4)
  (4)
  04/Sep/2014

  nice
  nice strain. i also fluxxed this one up and im looking forward to try it out again. should have a very nice taste to it.

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Bubba Kush Autoflowering (Zambeza) feminized
Bubba Kush Autoflowering (Zambeza) feminized
Bubba Kush Autoflowering (Zambeza) feminized
Bubba Kush Autoflowering (Zambeza) feminized