Moby XL (Zativo Seeds) feminized

(1)

Moby XL is Zativo's eigen variant van een spectaculaire Haze kruising uit Spanje, de iconische Moby Dick. Dit is een beestachtig sterke sativa die niet alleen een ongelofelijk psychoactieve high veroorzaakt. Haar buitengewone aroma, smaak en uiterlijk zijn medeverantwoordelijk voor de welverdiende XL in haar naam! Een werkelijk grootse, zo niet monolitische sativa die diepe indruk maakt!

17,50 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 17.50
 • Aantal zaden: 3 € 17.50
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Zativo Seeds - Moby XL: Spectaculaire "XL" Haze

Sommige van de beste hedendaagse cannabissoorten komen uit Spanje. Daar, onder de immer stralende Middellandse Zee zon waar cannabis alles heeft wat wat ze nodig heeft om uit te groeien tot de innovatieve nieuwe, en soms opwindende soorten die cannabisliefhebbers overal ter wereld steeds weer tot verrukking weten te brengen. De legendarische Moby Dick is zo'n Spaans wonder. Toen ze ontdekt werd konden de breeders de ongelofelijke potentie van deze sterke sativa niet bevatten. Zativo Seeds nam deze buitengewone soort en verbeterde haar verder en ze slaagden er in de kwaliteit van de toppen verder te verbeteren samen met enkele kneepjes in de groeikenmerken. Volkomen terecht noemden ze hun variant Moby XL als een hommage aan de Grote Witte Walvis.

Moby XL is al direct uit de kluiten gewassen als ze groeit. Ga maar alvast zakken verzamelen want de opbrengst is overvloedig: Ze is in staat een respectabele opbrengst te produceren, oplopend tot 600g/m² als je haar binnen kweekt. Om het nog leuker te maken, dat doet ze in een zeer korte tijd, 9-10 weken en dat is behoorlijk snel voor een sativa! Binnen kan ze wel 200cm. hoog worden als je haar dat toestaat, hoewel ze eerder een hoogte zal bereiken van 70-140cm. Buiten kan ze zonder dollen wel 3m. hoog worden, een verrukkelijk cannabisboompje dus! Vervolgens, als alles goed is gegaan zoals voldoende zon en de juiste temperatuur kun je wel een opbrengst verwachten van 1500gr. per plant!

Het roken van Moby XL is een feestelijke ervaring. Van de plant is vastgesteld dat ze een THC-gehalte kan bereiken van 19-21%. Dit zorgt er voor dat ze bijzonder potent is als je haar rookt, met effecten die snel merkbaar zijn en lang aanhouden. Omdat ze een topklasse sativa is (65% sativa) veroorzaakt ze een ongelofelijk psychoactieve ervaring als je haar rookt. Na één trekje dobber je waarschijnlijk al ergens in het heelal voor je het weet! Maar Moby XL zorgt niet alleen voor een ongelofelijk sterke sativa-high. Omdat ze ook indica-genen bevat voegt ze tevens een milde ontspannende fysieke high aan de effecten toe die uitstekend in balans is met de head-high! Een goede raad: als je nog nooit een sterke sativa hebt gerookt zoals Moby XL doe het dan in het begin maar even rustig aan, en vergeet niet dat ze behalve een fantastische smaak ook nog eens bijzonder potent is!

Vanwege haar originele sativa kracht gooit Moby XL ook goede therapeutische voordelen in de ring. Mensen die er baat bij hebben kunnen de krachtige Moby XL van Zativo Seeds te hulp roepen bij de behandeling van diverse aandoeningen zoals depressie, stress, angst, en verlies van de eetlust.

Moby XL van Zativo Seeds is een echte grote sativa die diepe indruk maakt met alles wat ze te bieden heeft. Haar potentie en ongelofelijke high samen met de indrukwekkende opbrengsten zorgen er voor dat ze een erg geslaagde sativa is voor zowel recreatief als medicinaal gebruik!

Merk Zativo Seeds
Genetica 65% sativa/35% indica
Ouders White Widow x Haze
Bloeitijd 9-10 weeks
THC 19%
CBD Gemiddeld
Opbrengst Indoor 600 gr/m²
Opbrengst Outdoor High
Hoogte (Indoor) 80-140 cm
Hoogte (Outdoor) 200-300 cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (1)
  (1)
  15/May/2020

  Nice
  Belle qualité de graine

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Moby XL (Zativo Seeds) feminized
Moby XL (Zativo Seeds) feminized