920 Magic Mystery Box - Truffles-editie

(7)

Vier de maand van de hallucinogene paddenstoelen op de beste manier met de Zamnesia 920 Magic Mystery Box - Truffles-editie. Zodra je de box in huis hebt, kun je aan de slag. Hij bevat hoogwaardige magic truffles en diverse artikelen die bijdragen aan de perfecte trip. Dus of je nu altijd al eens truffles hebt willen proberen of al wat ervaring hebt; dit is het ideale pakket!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (7)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Zamnesia - 920 Magic Mystery Box - Truffles-editie: alles voor een psychedelische trip!

De 920 Magic Mystery Box – Truffles-editie heeft alles om te zorgen voor een heerlijke trip. Klaar voor gebruik zodra je hem opent en gevuld met alles wat je maar nodig hebt. Het pakket bevat diverse hoogwaardige truffles, verschillende tripverhogende speeltjes en hulpmiddelen, leuke merchandise en andere toffe extra's om het maximale uit je ervaring te halen!

Het maakt niet uit of magic truffles nu nog compleet nieuw voor je zijn of dat je al een ervaren tripper bent; er is geen betere manier om het genot van een psilocybine trip te beleven dan met dit premium pack. De box is speciaal voor de maand van de hallucinogene paddenstoelen samengesteld en zit boordevol verrassingen, en je kunt er van op aan dat het alleen artikelen van de hoogste kwaliteit zijn, zoals je van ons gewend bent. Wees echter wel snel; de box is bijzonder gewild!

Kweek je liever je eigen psychedelica? Ook dan zit je goed bij ons. Bekijk de Kweekset-editie van onze mystery box met alles wat je nodig hebt om thuis te kweken. De keuze is aan jou.

920 Mystery Box

Reviews (7)
  (7)
  View all reviews
  22/Sep/2023

  Better than expected
  No spoilers but there is no way you will be disappointed. 6 stars

  I. P.
  21/Sep/2023

  11/10 Mystery box
  I love this mystery box so much! Very cute and cool merchandise. The truffles selection is also wonderful, 4 normal ones and 3 microdosing packs. Bought the box for €80 but the value of the contents is definitely €160+. Zamnesia never disappoints, I’m your number 1 fan ;)

  T. D.
  17/Sep/2023

  Cool
  So much goodies, thank you. 100% recommend, if you are opened something new

  N. B.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
920 Magic Mystery Box - Truffles-editie
920 Magic Mystery Box - Truffles-editie