HOE WERKEN MAGIC TRUFFElS?

HOE WERKEN MAGIC TRUFFElS?

De psilocine-ervaring is zeer individueel en hangt van verschillende factoren af. De eerste factor is de persoon zelf en de manier waarop zijn lichaam op de stof reageert. De tweede factor is de dosering en ‘set en setting’.

Het effect van de entheogene combinatie psiloccybine/psilocine/baeocystine treedt 20-60 minuten na inname in, en soms merk je al na 10 minuten de eerste effecten. De psychedelische reis duurt tussen de 3 en 4 uur, zelden 5 of 6 uur, voordat hij geleidelijk aan afneemt.

De eerste 3-4 uren worden na de piek als het meest intens beleefd, vele psychonauten hebben het over een “golvende voortzetting” van de trip. Psilocybine/psilocine-ervaringen zijn meestal zeer kleurrijk en hebben vaak iets weg van Indianenvisioenen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld het verwante tryptamine entheogeen LSD-25, die voor sommige psychonauten iets te heftig, krachtig en onstabiel kan zijn, veroorzaakt psilocybine een stabielere high die vergezeld kan gaan van warme en verschillende goede gevoelens (meestal is dit hetzelfde als bij LSD).

Kleurrijke mandala’s ontvouwen zich achter gesloten ogen, en visioenen van goden en elven vullen je geest. De wereld komt nog meer tot leven. De grond golft en ademt overal, planten beginnen te praten, en de grenzen van de buitenwereld, de macrokosmos, vallen samen met die van de innerlijke microkosmos.

GERELATEERD ARTIKEL
12 Tips Voor Een Fantastische Ervaring Met Truffels

Psychedelica kunnen onvoorspelbaar zijn - de innerlijke reis die begint zodra je een psychoactieve samenstelling hebt ingenomen kan een...

De Entheogene Effecten Van Magic Truffles

De entheogene effecten van de moleculen mogen uiteraard niet ondergewaardeerd, en bovenal niet onderschat worden. Met psilocybine/psilocine zal de psychonaut – we hebben het over visionaire doseringen – heftige ervaringen opdoen in de kosmos van zijn ziel en zal hij moeten omgaan met transfiguratie, geboorte- en doodervaringen. Tevens kan hij vreemde, waarachtige wezens tegenkomen en compleet nieuwe werelden betreden. En precies hier schuilt het gevaar voor sommige gebruikers.

Als de onbekende, ongewone en ondefinieerbare ervaringen overweldigend worden, kan dat paniek en de angst om nooit meer normaal te worden als gevolg hebben. In zo een geval is het altijd een goed idee om een tripsitter erbij te hebben die het slachtoffer kan aanmoedigen en hem/haar kan vertellen dat alles gauw weer normaal zal zijn.

Er is geen reden om bang te zijn: bij de juiste dosering zijn de moleculen psilocybine, psilocine en baeocystine/norbaeocystine absoluut niet schadelijk of giftig voor het menselijk lichaam en treden er ook geen gevaarlijke bijwerkingen op. In het ergste geval kunnen je bloeddruk en hartslag stijgen en kun je gaan zweten, onrustig of misselijk worden en in paniek raken. Deze bijwerkingen zijn van tijdelijke aard en veroorzaken geen schade. De psychedelische tryptaminen zullen snel het lichaam weer verlaten.

Video: Jezelf Klaarmaken Voor De Trip

Krijg Je Van Psilocybine Een Kater?

De gebruiker voelt naderhand misschien een lichte hoofdpijn, en voelt zich vermoeid en afgemat, soms zelfs depressief. Maar ook dit zijn slechts tijdelijke fenomenen die je na een nacht goed slapen al weer kwijt bent.

Magic truffles veroorzaken bij lage doseringen geen sterke, visionaire ervaringen, maar vreugde, lichte visuele effecten, een gevoel van welbevinden en vaak ook een verhoogde creativiteit. Maar sommige mensen kunnen ook niet tegen lage doseringen en voelen zich oncomfortabel.

GERELATEERD ARTIKEL
5 Simpele En Eenvoudige Manieren Om Paddo's En Magic Truffles Te Consumeren

Misselijkheid is niet nodig als je paddo's gebruikt. Maak je psychedelische trip een waar genot met deze 5 consumptiemethoden.

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.