Hoe Werken Magic Truffels?

HOE WERKEN MAGIC TRUFFElS?

Adam Parsons
Adam Parsons
Bijgewerkt op:

De psilocine-ervaring is zeer individueel en hangt van verschillende factoren af. De eerste factor is de persoon zelf en de manier waarop zijn lichaam op de stof reageert. De tweede factor is de dosering en ‘set en setting’.

Het effect van de entheogene combinatie psiloccybine/psilocine/baeocystine treedt 20-60 minuten na inname in, en soms merk je al na 10 minuten de eerste effecten. De psychedelische reis duurt tussen de 3 en 4 uur, zelden 5 of 6 uur, voordat hij geleidelijk aan afneemt.

Bekijk MAGIC TRUFFelS 

De eerste 3-4 uren worden na de piek als het meest intens beleefd, vele psychonauten hebben het over een “golvende voortzetting” van de trip. Psilocybine/psilocine-ervaringen zijn meestal zeer kleurrijk en hebben vaak iets weg van Indianenvisioenen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld het verwante tryptamine entheogeen LSD-25, die voor sommige psychonauten iets te heftig, krachtig en onstabiel kan zijn, veroorzaakt psilocybine een stabielere high die vergezeld kan gaan van warme en verschillende goede gevoelens (meestal is dit hetzelfde als bij LSD).

Kleurrijke mandala’s ontvouwen zich achter gesloten ogen, en visioenen van goden en elven vullen je geest. De wereld komt nog meer tot leven. De grond golft en ademt overal, planten beginnen te praten, en de grenzen van de buitenwereld, de macrokosmos, vallen samen met die van de innerlijke microkosmos.

Gerelateerd artikel

12 Tips Voor Een Geweldige Ervaring Met Magic Truffles

De Entheogene Effecten Van Magic Truffles

De entheogene effecten van de moleculen mogen uiteraard niet ondergewaardeerd, en bovenal niet onderschat worden. Met psilocybine/psilocine zal de psychonaut – we hebben het over visionaire doseringen – heftige ervaringen opdoen in de kosmos van zijn ziel en zal hij moeten omgaan met transfiguratie, geboorte- en doodervaringen. Tevens kan hij vreemde, waarachtige wezens tegenkomen en compleet nieuwe werelden betreden. En precies hier schuilt het gevaar voor sommige gebruikers.

Als de onbekende, ongewone en ondefinieerbare ervaringen overweldigend worden, kan dat paniek en de angst om nooit meer normaal te worden als gevolg hebben. In zo een geval is het altijd een goed idee om een tripsitter erbij te hebben die het slachtoffer kan aanmoedigen en hem/haar kan vertellen dat alles gauw weer normaal zal zijn.

Er is geen reden om bang te zijn: bij de juiste dosering zijn de moleculen psilocybine, psilocine en baeocystine/norbaeocystine absoluut niet schadelijk of giftig voor het menselijk lichaam en treden er ook geen gevaarlijke bijwerkingen op. De psychedelische tryptaminen zullen snel het lichaam weer verlaten.

Video: Jezelf Klaarmaken Voor De Trip

Krijg Je Van Psilocybine Een Kater?

De gebruiker voelt naderhand misschien zijn/haar hoofd kloppen, en voelt zich vermoeid en afgemat, soms zelfs slechtgehumeurd. Maar ook dit zijn slechts tijdelijke fenomenen die je na een nacht goed slapen al weer kwijt bent.

Magic truffles veroorzaken bij lage doseringen geen sterke, visionaire ervaringen, maar vreugde, lichte visuele effecten, een gevoel van welbevinden en vaak ook een verhoogde creativiteit. Maar sommige mensen kunnen ook niet tegen lage doseringen en voelen zich oncomfortabel.

Gerelateerd artikel

De Beste Manieren Om Paddo's Te Gebruiken

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Je bezoekt onze Nederlandse website.