Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

Pyramid SeedsEr zijn 39 cannabis strains

Het doel van Pyramid Seeds is de verspreiding van de feminized cannabis zaden voor eenvoudige teelt en hoge opbrengsten. Ze willen hun prachtige genetica met uitstekende aroma's en smaken, een hoge productie, uitstekende kracht (hun Nefertiti is een goed voorbeeld met haar 20% THC) en kwaliteit aanbieden aan de liefhebbers en professionele telers, maar ook aan beginnende thuiskwekers en distributeurs; en dat voor de beste prijs.

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.

Vind Wietzaden
Informatie Pyramid Seeds

Pyramid Seeds

Pyramid Seeds Logo

Pyramid Seeds is een zeer gerespecteerde Spaanse zaadbank die aan zowel commerciële kwekers als thuiskwekers een uitgebreide lijn feminized en autoflowering zaden biedt. Om het hoogste kwaliteitsniveau te garanderen, gebruikt het team alleen strains met de beste genetica in de breedingprogramma’s, inclusief zowel supersterke strains zoals White Widow, AK-47 en Black Domina, als wat obscuurdere landrasvariaties uit de omgeving Granada. Pyramid Seeds, gewapend met bewezen genetica, spaart kosten noch moeite om nieuwe hybrides te creëren, en alleen diegene die de strijd winnen worden vervolgens op de markt gebracht.

Teamleden van Pyramid Seeds zijn altijd in voor gezelligheid en hebben beslist plezier in hun werk, maar zijn bloedserieus als het op kwaliteit aankomt. Elk feminized en autoflowering zaad is het product van een uitgebreid proces met zorgvuldige verfijning en tests over verschillende generaties heen, voordat het als klaar voor het publiek wordt beschouwd. Een panel van echte cannabisexperts selecteert elke variatie niet alleen op oogstopbrengst, smaak en sterkte maar ook op kweekgemak. Het allerbeste is nog wel dat Pyramid Seeds nooit kwaliteitsconcessies doet, en het toch voor elkaar krijgt om de prijzen extreem laag te houden. Deze kwaliteit zal je nergens anders voor deze prijs vinden.

Pyramid Seeds bieden hun klanten een van de betrouwbaarste statistieken in de sector. Als ze zeggen dat een bepaald zaad op een bepaalde manier zal presteren, dan kun je op die informatie vertrouwen zolang je je cannabiszaden een omgeving biedt waarin ze kunnen bloeien. Om ervoor te zorgen dat hun cijfers precies kloppen, testen Pyramid Seeds hun strains keer op keer, zowel voor als na de eerste release. Ze raden aan om binnenshuis minstens een 600 watt HPS of vergelijkbare verlichting te gebruiken en adviseren buitenkwekers dat ze misschien niet hetzelfde resultaat krijgen als de Pyramid-testers als ze niet het voordeel hebben van een lange zomer met veel direct zonlicht. Wat een eerlijkheid!

Pyramid Seeds

VERPAKKING VAN PYRAMID SEEDS

Verpakking Pyramid SeedsPyramid Seeds spaart kosten noch moeite tijdens het breedings- en testproces dus het spreekt voor zich dat ze dezelfde zorg hebben in het beschermen van hun feminized zaden tegen kans op beschadigingen en vochtigheid tijdens het vervoer. Ze inspecteren elk zaadje zorgvuldig op rijpheid en gebreken voordat ze deze in stevige plastic buisjes verpakken, die netjes passen in stevig papier waarop hun merk trots getoond staat.

Eenmaal geopend is de verpakking van Pyramid niet hersluitbaar. Als je niet al je zaadjes in een keer gaat planten, hou dan een alternatief bakje achter de hand of sluit het pakketje met een stukje plakband zodat je je extra zaden niet verliest voordat je ze gaat gebruiken.

Alle producten van Pyramid Seeds zijn beschikbaar in pakketjes van 5 zaden, maar in 2016 voegt Pyramid zolang de voorraad strekt aan elk pakketje bonuszaadjes en een altijd-prijs kraskaart toe.

Pyramid Seeds

Awards Pyramid Seeds

Awards Pyramid SeedsPyramid Seeds zijn zo bezig geweest met het perfectioneren en testen van hun uitgebreide lijn eersteklas genetica, dat ze niet veel tijd hebben gehad om aan de Cups te besteden, maar dat is snel aan het veranderen. Op de meeste Spannabis-evenementen is hun kraam meestal te vinden en als hun strakke schema het toelaat, dan bezoeken ze soms ook andere Europese cannabisfestivals. Een gebrek aan glanzende prijzen wil echter niet zeggen dat ze niet een aantal van de beste feminized en volledig autoflowering zaden hebben die Spanje te bieden heeft. Tutankhamon is zelfs zo populair dat onze voorraad continu opraakt!

Hier zijn Pyramids prijswinnaars en een aantal van hun andere populaire strains:


Award NEFERTITI

   

Awards:

•    Spannabis 2007, 1ste Plaats Beste Hydro Strain, Onder de Naam “Black Hemp”
•    Catalonia Cup 2008, 2e Plaats
•    Catalonia Cup 2010, 3de Plaats Beste Hasj-Strain

Nefertiti, gezegend met een extreem sterk 22% THC-level, is een consistente publiekslieveling met bewezen geweldige genen van zowel White Widow als Black Widow. Deze 75% Sativa heeft een aangename smaak vol Haze en geeft een heerlijk opbeurend effect dat gegarandeerd een glimlach tovert op zelfs het chagrijnigste gezicht. Dab-fans zullen deze topstrain zeker waarderen: ze draagt een extra dikke laag kleverige hars.

Koop Nefertiti

 

 

Nefertiti


Award AUTO NEFERTITI

   

Awards:

•    Spannabis 2007, 1ste Plaats Beste Hydro Strain, Onder de Naam “Black Hemp”
•    Catalonia Cup 2008, 2e Plaats
•    Catalonia Cup 2010, 3de Plaats Beste Hasj-Strain

Die prijzen heeft Auto Nefertiti technisch gezien niet gewonnen, maar de strain blijft zo trouw aan Original Nefertiti dat we vinden dat ze dezelfde waardering verdiend als haar groots presterende moeder. Deze volledig autoflowering hybride heeft een royaal THC-gehalte van 19%, wat goed is in vergelijking met de fotoperiode-variant, en in de categorie snelheid wint ze sowieso. Auto Nefertiti kan binnen slechts 63 dagen na kieming klaar zijn voor de oogst en heeft ondertussen dezelfde goede looks en Haze-smaak die je van elke soort met deze naam verwacht.

Koop Auto Nefertiti

 

 

 

Auto nefertiti


Award TUTANKHAMON

   

Awards:

•    Spannabis 2011, Hoogste THC-Level Beschikbaar – Bewezen door Energy Control Testing

Pyramid Seeds belooft growers die zich wagen aan Tutankhamon slechts 23% THC, maar tijdens onafhankelijke tests door Energy Control op het 2011 Spannabis festival scoorde een monster van deze superkrachtige strain een verbluffende 33% THC - wat dit het krachtigste cannabiszaad maakte dat op dat moment door wie dan ook verkocht werd. Sindsdien is dit een van Pyramid Seeds’ bestsellers. Genetisch gezien is Tutankhamon een heel speciaal AK-47 fenotype met een fruitachtige smaak, langdurige high en een mooie, 60 daagse finish.

Koop Tutankhamon

 

 

Tutankhamon


Award AUTO TUTANKHAMON

   

Als de fotoperiode-Tutankhamon het krachtigste feminized zaad van Pyramid is, dan is Auto Tutankhamon hun sterkste AutoFem. Dit speciale AK-47 fenotype, klaar in slechts 49 dagen na kieming, is nauwelijks beïnvloed door de toevoeging van Pyramids topper Ruderalis. Ze levert gigantische hoeveelheden met kristallen bedekte toppen met een 20% THC-ratio. Auto Tutankhamon heeft een verse, fruitachtige smaak en een krachtige high die je humeur dankzij haar sterke Sativa-kant urenlang zal opbeuren..

Koop Auto Tutankhamon

  Auto Tutankhamon

AwardSUPER HASH

   

Pyramids Super Hash heeft een zoete, hasjachtige smaak die je zowel merkt als je het gebruikt in plantvorm als in geconcentreerde vorm. Met een finish van 55 dagen is dit 100% feminized zaad een favoriet onder growers die op zoek zijn naar een strain zonder poespas die consistent binnen heel weinig tijd gigantische opbrengsten levert. De kwaliteit van de toppen is bijna perfect: grote, met hars bedekte toppen met een dikke ijzige laag die zich helemaal uitstrekt van de kleine blaadjes tot de grootste waaierbladeren.

Koop Super Hash

  Super Hash

Award AUTO SUPER HASH

   

Zoals alle autoflowering kruisingen van Pyramid Seeds behoudt Auto Super Hash alle beste eigenschappen van de originele strain terwijl de oogsttijd is teruggeschroefd naar een hele snelle 56 dagen vanaf kieming. Auto Super Hash is zeer krachtig voor een AutoFem, belooft hoge THC- en CBD-levels voor een sterke, langdurige fysieke stone, en heeft net als haar fotoperiode-moeder een extractvriendelijk harsprofiel. Growers kunnen binnenshuis onder sterk licht een zeer bevredigende oogst verwachten van toppen die groter zijn dan gemiddeld.

Koop Auto Super Hash

  Auto Super Hash

Award ANESTHESIA

   

Deze 90% Indica is een extreem ontspannende, Northern Lights X Black Domina kruising met bijna narcotische krachten op medisch niveau. Het THC-niveau bereikt niet alleen een volle 19%, maar Anesthesia heeft ook een goed 1,9% CBD-gehalte dat de aangename fysieke stone alleen maar dieper maakt. Dit is ook zo’n originele strain van Pyramid Seeds die letterlijk sijpelt van de hars, en als je een nieuwe moeder zoekt dan is Anesthesia een geweldige keuze. Ze is een snel groeiende plant die goed te klonen is. Deze strain kan eenmaal volwassen binnen slechts 50 dagen geoogst worden.

Koop Anesthesia

  Anesthesia

Award AUTO ANESTHESIA

   

Door de juiste genen van Northern Lights en Black Domina te nemen en hieraan de juiste hoeveelheid van de topper Ruderalis toe te voegen, waren Pyramid Seeds in staat om hun eeuwig populaire Anesthesia strain met heel weinig concessies tot een autoflower te maken. Auto Anesthesia heeft nog steeds een rijke, zoetzure smaak, een diep ontspannende lichamelijke stone en een hoog harsgehalte. Het terpeenprofiel is uitzonderlijk complex, maar het geweldige aspect van deze AutoFem is haar finish: Auto Anesthesia is gemiddeld binnen slechts 49 dagen na kieming klaar voor de oogst.

Koop Auto Anesthesia

  Auto Anesthesia

Pyramid Seeds